pepso Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 To utwór z pierwszego winyla jakiego kupiłem : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 No i tradycyjnie Jack White ;-) : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Fajny film, dzisiaj fajny. Kilkanaście lat temu był dla mnie bardzo fajny. Wszystko się zmienia.Piosenka z filmu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Kto choć raz miał rumpel najmniejszej łódki świata , zrozumie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) To utwór z pierwszego winyla jakiego kupiłem : Pewny nie jestem czy to był mój pierwszy winyl, ale na pewno jeden z pierwszych.http://www.youtube.com/watch?v=XcfefA4H0tU Pierwszą muzę to słuchałem z grających pocztówek , kto to jeszcze pamięta Edytowane 14 Czerwca 2014 przez pisarz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Pttp://www.youtube.com/watch?v=wT_ObQMSs3U&featPierwszą muzę to słuchałem z grających pocztówek , kto to jeszcze pamięta Pamiętam jak jeszcze w podstawówce jeżdziłem na bazar Rózyckiego po te pocztówki, oraz komiksy z kapitanem Klosem i Żbikiem. A kilka kroków od bramy był sklep wędkarski http://www.youtube.com/watch?v=5ddhdvFd1AU&feature=player_d Edytowane 14 Czerwca 2014 przez anpart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) anpart wszystko się zgadza . Z pod tego sklepu rąbnęli mi samochód z całym sprzętem wędkarskim ,oj długo bolało :angry: http://www.youtube.com/watch?v=CCvdoNDc4Js Edytowane 14 Czerwca 2014 przez pisarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Oooo wspomnień czar, tak tak, Breakout . Kiedyś już przytaczałem. https://www.youtube.com/watch?v=KBRu4yx6HBw i cover który bardzo lubię w wykonaniu Homo Twist, no i ten czarno-pióraty jegomość w tle . Co do budki to dla mnie skończyła się na czasach Romka.C - po Czystawie jeno pustka i nicość.A obecnej formy jakoś nie akceptuję . chociaż w tym czasie moje "Sauronie" oko zwróciło się już zdecydowanie w stronę innej muzyki . Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Zwierzu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Obejrzałem Naprawdę dobry film. Polecam I tak wszyscy wybiorą zmagania włosko-angielskie (niech wygra lepszy ), ale może jutro, pojutrze...warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WEL6_SuQCu8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wLBpLz5ELPI Edytowane 15 Czerwca 2014 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 To ktoś tu rapu słucha? Czy tylko rozwrzeszczanych- długowłosych ?? Jakoś mi głos PiH'a nie leży. Choć w tym kawałku jeszcze jakoś mnie nie denerwuje. Aczkolwiek punchy i skillsów mu odmówić nie można... Laska z Magierą mu naprawdę bujający bit wysmażyli PiH ma jakąś taką manierę w głosie, tu wyjątkowo słyszalna: Co nie zmienia faktu, że kawałek dobry, a Pork od 2:50 nawinął jedną z lepszych zwrotek w PL rapie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Gdy za te moje wszystkie grzeszki trafię do piekła i założą mi na uszy słuchawki, z których popłynie rap, wolałbym już, o ile będzie wybór... Może jednak diabły puszczać będą jedynie heavy metal na zmianę z disco polo, nawet piekło nie może być tak okrutne, coby kuracjuszy raczyć polskim rapem, hahahaha Cóż Ci to polski rap takiego złego uczynił? A może wiedzę o nim i znajomość masz tylko za pośrednictwem rozgłośni radiowych, które grają kawałki pod publiczkę? Każdy rodzaj muzyki niesie chyba jakiś przekaz. A twórca stara się coś przekazać, w sobie wybrany sposób. I wiem, że niektórym ciężko się z tym pogodzić, ale rap też. A czasami nawet przede wszystkim rap.. A uwierz mi, że "chłopaki w przydużych ciuchach" to w życiu widzą nie tylko jaranie jointów i chlanie piwa pod blokiem. Zaryzykował bym stwierdzenie, że wielu z nich to prawdziwi poeci, wrażliwi ludzie mający niesamowite spojrzenie na otaczający świat. A w tle leci bit... Co w tym takiego drażniącego? P.SAle się rozpisałem Normalnie adwokat....diabła PozdrówkaKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=-rMk2Oe0fik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Z Rapem czy z Hip hopem mam mało wspólnego. Jakoś ta muza do mnie nie przemawia.Ale są dwa wyjątki, które naprawdę bardzo cenię.Kaliber44 za cały dorobek i Cypress Hill, również za całokształt Dla pogodzenia mocniejszej muzy z powyższymi klimatami nowiutki,świeżutki ;Body Count is back!. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez stoner 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Miły Pan w średnim wieku. Ależ na Dire Straits się fajnie fajne dziewczyny podrywało Szacun Mark !!!! Edytowane 16 Czerwca 2014 przez pepso 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 To był samograj ;-) : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Po prostu fajna płyta : 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi