Skocz do zawartości

Najlepszy film/piosenka na y.t.pl

kryst

Rekomendowane odpowiedzi

Sławek tyle krzyczy, że też musi być gejem. Nie ma bata.

A metalem nie jest, bo jest za stary. Taka niezobowiązująca puenta mi się nasunęła.

I chu... z tego, że Halford jest pedałem powodującym analny orgazm pod sceną. Chu... bo Painkiller jest zajebisty.

Sławeczku, coraz marniejsze to Twoje pisanie. Odśwież się dećko, imo.

• Like 1

Fakt. Painkiller jest zajebisty !

A teraz chciałbym przedstawić dwie piosenki :

https://www.youtube.com/watch?v=P3rhIpfCem0

https://www.youtube.com/watch?v=pHtNtMzpG6E&index=6&list=PLMgWRPnFyqEzKKNZVXVJuqaqqJOWYUiyY

Nie zdobyły wprawdzie nagród na festiwalach ale są fajne.

Ale ja to .... jestem i się nie znam.

• Like 2

Sławek tyle krzyczy, że też musi być gejem. Nie ma bata.

A metalem nie jest, bo jest za stary. Taka niezobowiązująca puenta mi się nasunęła.

I chu... z tego, że Halford jest pedałem powodującym analny orgazm pod sceną. Chu... bo Painkiller jest zajebisty.

Sławeczku, coraz marniejsze to Twoje pisanie. Odśwież się dećko, imo.

Padłem ze śmiechu i wstać nie mogę :lol:  :lol:  :lol:, @krzychun :highfive: strzał w dyszkę.

Sławek OB, żeby nie było, homopropagandą również się brzydzę.

Fakt. Painkiller jest zajebisty !

A teraz chciałbym przedstawić dwie piosenki ...Nie zdobyły wprawdzie nagród na festiwalach ale są fajne.

Nie ma brody, to i nie ma nagrody - takie czasy <_< !

Coś od siebie, powiew komercyji !

Jeśli ktoś lubi House of the Rising Sun, to posłuchać w nowym wykonaniu i z klimatami Mad Maxa (notabene młody zdziobał mnie że to żaden Mad Max tylko Falloutowe klimaty :wacko:)

Ten nieekologiczny hot rod strasznie mi się podoba, chętnie pojechałbym nim na jakiś zlot zielonych :).

te właściwe klimaty od 1:43 bo wcześniej to jakaś sieczka :/

Edytowane przez Zwierzu
  • Like 5

To jest Krzychunie typowa mowa nienawiści używana przez homolobby . Wstydź się w tej chwili ..

Odświeżam Ci więc ..

Rock oprócz tego , że stał się własnym zaoprzeczeniem , jest idelanym produktem muzycznym dla przygłuchych . Tak jak rap albo polodisco . Ale przede wszystkim jest słupem ogłoszeniowym władzy . Z kotkiem behemotkiem i Janem Klat/k/ą . Tu nie klękam ..

To jest Krzychunie typowa mowa nienawiści używana przez homolobby . Wstydź się w tej chwili ..

Odświeżam Ci więc ..

Rock oprócz tego , że stał się własnym zaoprzeczeniem , jest idelanym produktem muzycznym dla przygłuchych . Tak jak rap albo polodisco . Ale przede wszystkim jest słupem ogłoszeniowym władzy . Z kotkiem behemotkiem i Janem Klat/k/ą . Tu nie klękam ..

:D

Bardzo chcę być taki jak Ty, gdy będę w twoim wieku.

Dodano: Zapomniałem wstawić "rocka", tak się ubawiłem.

Edytowane przez krzychun
  • Like 4