krzychun Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Sławek tyle krzyczy, że też musi być gejem. Nie ma bata.A metalem nie jest, bo jest za stary. Taka niezobowiązująca puenta mi się nasunęła.I chu... z tego, że Halford jest pedałem powodującym analny orgazm pod sceną. Chu... bo Painkiller jest zajebisty.Sławeczku, coraz marniejsze to Twoje pisanie. Odśwież się dećko, imo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Fakt. Painkiller jest zajebisty !A teraz chciałbym przedstawić dwie piosenki :https://www.youtube.com/watch?v=P3rhIpfCem0https://www.youtube.com/watch?v=pHtNtMzpG6E&index=6&list=PLMgWRPnFyqEzKKNZVXVJuqaqqJOWYUiyY Nie zdobyły wprawdzie nagród na festiwalach ale są fajne.Ale ja to .... jestem i się nie znam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 A tutaj konkretnie utalentowana dziewczyna : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Po przeczytaniu dzisiejszych informacji,ten utwór nabiera zupełnie nowego znaczenia ! A i te uśmiechy chłopaki rozdają jakieś podejrzane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Zauważyłem u siebie pewną tendencję... ;-) Mam nadzieję, że nie skończy się na etapie : "Czarek Mończyk tworzy Girlsband" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Jako domorosły basista powiem tylko tyle, że basistka mi się podoba... A perkusistce czegoś brakuje ? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Sławek tyle krzyczy, że też musi być gejem. Nie ma bata.A metalem nie jest, bo jest za stary. Taka niezobowiązująca puenta mi się nasunęła.I chu... z tego, że Halford jest pedałem powodującym analny orgazm pod sceną. Chu... bo Painkiller jest zajebisty.Sławeczku, coraz marniejsze to Twoje pisanie. Odśwież się dećko, imo.Padłem ze śmiechu i wstać nie mogę , @krzychun strzał w dyszkę.Sławek OB, żeby nie było, homopropagandą również się brzydzę. Fakt. Painkiller jest zajebisty ! A teraz chciałbym przedstawić dwie piosenki ...Nie zdobyły wprawdzie nagród na festiwalach ale są fajne.Nie ma brody, to i nie ma nagrody - takie czasy ! Coś od siebie, powiew komercyji !Jeśli ktoś lubi House of the Rising Sun, to posłuchać w nowym wykonaniu i z klimatami Mad Maxa (notabene młody zdziobał mnie że to żaden Mad Max tylko Falloutowe klimaty )Ten nieekologiczny hot rod strasznie mi się podoba, chętnie pojechałbym nim na jakiś zlot zielonych . te właściwe klimaty od 1:43 bo wcześniej to jakaś sieczka :/ Edytowane 2 Lipca 2014 przez Zwierzu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Fakt 1:43 jest takim punktem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Dziewczyna śpiewała u Devina Townsenda : Sam Devin tutaj : Ten utwór to oficjalny hymn połowów na Bornholmie w 2014... Ciągle obowiązuje. Edytowane 2 Lipca 2014 przez pepso 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 A teraz coś z zupełnie innej beczki :https://www.youtube.com/watch?v=1Foc0X1Y9vI&list=FLZmY0wcCIpaRqa-hpZ_IxNQ&index=27 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 cristovo mnie zainspirował ;-)Sultans of Swing widziane z pozycji basisty ( inny swiat) : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Z pamiętnika : Z Johnem Porterem Edytując po raz drugi muszę wyznać, że : dzialało !!! ;-) Edytowane 2 Lipca 2014 przez pepso 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Fajna synchronizacja spadającej kropli w tle...Fajna muza do przytulenia sobie jakiejś "pukawki" na noc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 piekne,niezniszczalne,wspaniale!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 To jest Krzychunie typowa mowa nienawiści używana przez homolobby . Wstydź się w tej chwili ..Odświeżam Ci więc ..Rock oprócz tego , że stał się własnym zaoprzeczeniem , jest idelanym produktem muzycznym dla przygłuchych . Tak jak rap albo polodisco . Ale przede wszystkim jest słupem ogłoszeniowym władzy . Z kotkiem behemotkiem i Janem Klat/k/ą . Tu nie klękam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) To jest Krzychunie typowa mowa nienawiści używana przez homolobby . Wstydź się w tej chwili ..Odświeżam Ci więc ..Rock oprócz tego , że stał się własnym zaoprzeczeniem , jest idelanym produktem muzycznym dla przygłuchych . Tak jak rap albo polodisco . Ale przede wszystkim jest słupem ogłoszeniowym władzy . Z kotkiem behemotkiem i Janem Klat/k/ą . Tu nie klękam .. Bardzo chcę być taki jak Ty, gdy będę w twoim wieku. Dodano: Zapomniałem wstawić "rocka", tak się ubawiłem. Edytowane 3 Lipca 2014 przez krzychun 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=7p5JJu_hQ4Y 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=GoVDJUg6wlw Edytowane 3 Lipca 2014 przez didi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Dobra muza w drodze nad wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f9A9G8aXLu8 Edytowane 4 Lipca 2014 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi