anpart Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Klasyk z 2003 roku, wciąż pięęęęęęknie wchodzi. " "Jestem zwykły. Brzmi to zwyczajnie? Gdybym był ślepy, niszczyłbym MC Brail'em (...) " 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Ostatnio od tego u mnie głośniki podskakują. http://www.youtube.com/watch?v=WTUAST_7AKY 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 A może takie coś ??? https://www.youtube.com/watch?v=sQw6QJ3Y9_g Słyszałem ostatnio nowoczesną formę muzyczną zawierającą nuty King Crimson.chyba rap czy hiphop.Straszna impotencja współczenych TFUrców wspomagających się geniuszem: dziadków" Posłuchajcie orginału !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) Jutro się zaczyna impreza dla której na czas jej trwania chowam wędki do szafy i odpuszczam dla niej wędkowanie. To już może nie ten klimat co w latach 80-90 ale sentyment pozostał... Te imprezy miały swój urok, byłem dwa razy z grzywą na łbie (Punks not dead) jeszcze przed 90 latami. Klimat i spontan ? Nie do opisania ! Niech się Owsiak schowa z tą swoją koncertową hućpą i urabianiem młodzieży dyskusjami z politykami tfu w d... jego mać. @Pepso wrzucał Kwasożłopów to i ja wrzucę w klimacie który bardzo mi odpowiada. https://www.youtube.com/watch?v=0Fbuq7ftGRU Edytowane 18 Lipca 2014 przez Zwierzu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Pierwszy dzień festiwal Jarocin za mną. Dezerter i Grabaż 30 pozamiatali. Frontside potęga szkoda, że tylko na małej scenie. Podobno Oberschlesien dali niezły szoł, niestety dotarłem zbyt późno. Anathema grała samą "pościelówę". Na koniec zagrali najlepszy kawałek Fragile Dreams ale tego już słuchałem w ogródku piwnym. Pozdrawiam http://www.youtube.com/watch?v=BE3KptCQ7P8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Czasem, gdy melodia doskonała, wystarczy wyjść i zaśpiewać ! Co ciekawe,da się zanucić lub pomruczeć przy goleniu.A poważnie mówiąc z upodobaniem wracam do tych melodii, ostatnio płyta Moody Blues towarzyszyła nam w dalekiej samochodowej wyprawie ku miejscom gdzie tytułowych nocy nie było ....wcale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gl2ARksavh0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Echhh. Macie fajnie. Niektórzy bawią się na koncertach a ja muszę dymać jak beduin w robocie na wyjeździe, odcięty od muzy.Ból niesamowity, bo bez muzy i browara to jakoś marnie ten żywot leci.Więc od dwóch godzin mocno nadrabiam jedno i drugie Jedna płyta ,która od razu wpadła mi w ucho i miałem ją przesłuchać jeszcze raz ale stwierdziłem że: za dużo mam do nadrobienia i odwlekę to na inny czas. Na koniec totalna rewelka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Widzę ze pojawił się niesamowity klasyk, który tak prawdę mówiąc ,sam nie wiem do końca za co cenię.Podobnie jest z Omegą i S&G - The sound of silence.Dzięki Kardi za przypomnienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4fa_1CNS6L4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 W Makro przecena na brazylijską Cachase. Litr za 50 zł! Trzy lata czekałem by ja zakupić w rozsądnej cenie. Kupiłem limonki , cukier trzcinowy i lód w domu .... i Caipirinha gotowa! Mam nadzieję, że w związku z tym wybaczycie ;-) : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Ostatnia propozycja pepso bardziej wakacyjna i lekka-oczekiwana odmiana po raczej poważnych cięższych brzmieniach Proponuję poniżej parę nutek Alvina Lee,który już od ponad roku dla nas nie gra i nie komponuje Wielbiciele gitary nie powinni być zawiedzeni,a pierwsze takty ....posłuchajcie A jeśli lubicie prawdziwe gitarowe naparzanie to oceńcie całość ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Anpart uwielbiam Zacier.Większość powie ze to totalna bzdura a ja uważam ze to czołowa polska, całkowicie niezależna kapela. Mam chęć zadedykować ten utwór pewnemu panu z Łodzi Ok. po przesłuchaniu około dwudziestu płyt, nic szczególnego z nowości nie wpadło mi w ucho poza wczorajszą wstawką, która okazała się rewelacyjna.Jest jeszcze jedna kapela, która w pewnym stopniu zwróciła moją uwagę i myślę, że po kilku przesłuchaniach nabierze wartości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) Anpart uwielbiam Zacier.Większość powie ze to totalna bzdura a ja uważam ze to czołowa polska, całkowicie niezależna kapela. Też tak uważam. Edytowane 20 Lipca 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) Kardi znowu poleciałeś totalnym klasykiem.Co ciekawe ostatnio słuchałem owej grupy i innych klasyków przez około 1500km a to za sprawą mojego już wiekowego współpracownika . Nie trawi mojego cięższego grania ale jakoś się pozytywnie dogadujemy mimo 20-to letniej róznicy wieku.Zeppelinów przerobiliśmy od dechy do dechy, zgodni w 100%.teraz przerabiamy to; Zdążę zgłębić wiele klasyków, bo tygodniowo robimy do 4 tyś kilometrów Edytowane 20 Lipca 2014 przez stoner 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 ...Jest jeszcze jedna kapela, która w pewnym stopniu zwróciła moją uwagę i myślę, że po kilku przesłuchaniach nabierze wartości...Dzięki za wstawkę @stoner. Ciekawie się zapowiada.By nie robić pustego przelotu wstawię coś, czym się zasłuchiwałem i do czego lubię sobie wrócić. Tym którzy lubią nutkę melancholii w BM polecam twórczość kapeli. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Oj Alghazanth jakoś mi umknęło i już żałuję, bo muzycznie coś mi przypomina tylko nie mogę skojarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Dla mnie wczesny "Old Man's Child" skrzyżowany z "Dragonlord" plus ich własny dodatek, którym jest ta dziwna nuta na miarę Yarka Ovicha, ale każdy po swojemu kojarzy. http://www.youtube.com/watch?v=vAnqTk08MmE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi