stoner Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Ha. No i mamy rozwiązanie Yarek jak nic ale jeszcze coś mi świta w łepetynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Troszeczkę Thulcandrą mi zaleciao. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Jeśli Thulcandrą to i... http://www.youtube.com/watch?v=WzR5y7okOEA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) Dissection!!!! Zawsze i wszędzie.Moje bóstwo Wszystkie ich utwory wydają mi się za krótkie Edytowane 20 Lipca 2014 przez stoner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 A co mi tam. powiedziałem że będę wracał i wracamhttp://www.youtube.com/watch?v=K2qIBHSI9agTych już widziałem na żywo ale pierwszych już nigdy nie zobaczę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 ...Tych już widziałem na żywo ale pierwszych już nigdy nie zobaczę ...Wielka strata dla mocnej muzyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Dziwne że właśnie tacy odchodzą najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Tak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=zakKvbIQ28o#t=112 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Był taki moment, gdy myślałem, że Angusowi któraś z kończyn odpadnie. Ma gość parę, by tak skakać przy niemal sześćdziesiątce na karku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Ale panowie tu muzy zapodali - miodzio. Przepraszam, że piszę szeptem ale odśpiewałem wczoraj cały repertuar Kultu razem z Kazikiem i dziś nie mogę gadać Niestety kolejny Jarocin przeszedł do historii i trzeba wrócić do rzeczywistości. Nie dane mi było posłuchać takiej muzy jaka dominuje na tym portalu ale i tak było zajebiście. Dla tych co nie byli 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Dzisiaj wynalazłem taką perełkę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 @stoner aleś mi ćwieka teraz zabił. Nigdy nie słyszałem żeby istniał inny Iron przed tym jedynym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Właśnie kończę słuchać.Ciekawa muza, chociaż nie do końca moje klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Widzę ze pojawił się niesamowity klasyk, który tak prawdę mówiąc ,sam nie wiem do końca za co cenię.Podobnie jest z Omegą i S&G - The sound of silence.Dzięki Kardi za przypomnienieDla mnie nie są to aż takie odległe czasowo klimaty-niestety Czasem coś mnie szarpnie ...i wstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 No właśnie...tak mi pod klawisze wpadło...także mroczne i tajemnicze,jak większość Waszych propozycji . Mocno poza tym rozpoznawalne-to co lubię-po pierwszych taktach,a i wykonawca młodo odszedł z padołu Jeden z moich supertypów. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) Edytowane 21 Lipca 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 No i wyszukałem jakąś ciekawą kapelę w dodatku z żeńskim wokalem.Kobita jak dąb, przemoc w rodzinie murowana Przy okazji przypomniałem sobie o potępionych, ostatnio brakuje mi porządnego kopa muzycznego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) Armalit, uliczne światła niczym ukąszenie węża badają dachy szukając snajpera, żmii, wojownikaŚmierci czającej się w mrokuOn cię okaleczy, zrani, zabije dla sprawy od dawna zapomnianej na nie tak obcych brzegachWojenny chrzestMorfina, przeszywający krzyk, zły senRobisz za numery na wojskowych przepustkach, maskujących kombinezonach, workach z piaskiemTwoja dziewczyna poślubiła twego najlepszego przyjacielaTak kończy się miłośćSkóra będzie ci zawsze cierpłaRzucasz się, przewracasz, zasypiaszTe rany palą tak głębokoTwoja matka bzikuje na widok filmowych kamerNa panoramicznym ekranie znów ożywa pole śmierciTwój ojciec wlewa w siebie jeszcze jedno piwoJego to jeszcze ruszaWychodzi z bezpiecznej pozycji swego fotela w bawialniZapomniani synowieGdy patroluję dolinę cieni trójbarwnego sztandaru muszę obawiać się złaGdyż jestem zaledwie śmiertelnikiem, a śmiertelni mogą najwyżej umrzećZadaję pytania i domagam się odpowiedziOd bezimiennych obserwatorów bez twarzyParadujących po wyłożonych dywanami korytarzach WhitehallTo na ich rozkaz dokonuje się profanacji, kaleczenia, słownej masturbacjiMinistrowie dbajcie o swoje dzieciNie skazujcie ich na potępienie przy likwidacji tych, którzy występują przeciwko wamGdyż czyjeż jest królestwo, potęga i chwałaNa wieki wieków - amenStać! Kto idzie?!Śmierć...Podejdź przyjacieluTeraz jesteś tylko następną trumną grzebaną w Szmaragdowej WyspieGdzie kamienne spojrzenia dzieci opłakują twoją śmierć uśmiechem terrorystyPodkładającego ogniste prezenty na sklepowych półkachZaś w alejach słychać śpiew granatów eksplodujących przejściowym piekłemZ kolejki po zasiłek do pułku, w mgnieniu oka jesteś profesjonalistąLecz gdy podczas wiadomości dziennika naród będzie cię opłakiwałSkalkuluj cenę, którą płacisz nieznany żołnierzuSławny będziesz przez sekundę, lecz odznaczony już po śmierciZapomniani synowiePokój Ziemi i umiarkowana łaskaMatka Brown straciła swoje dzieckoJeszcze jeden zapomniany syn'Forgotten Sons' - Marillion, z albumu 'Script For A Jester's Tear'tłumaczenie: Tomasz Beksiński Edytowane 21 Lipca 2014 przez anpart 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Kuźwa Panowie, wrzucacie muzę tak szybko że nie przerabiam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) http://youtu.be/JnX2BoZE9w4?list=PL594DED9A3492F315 Edytowane 21 Lipca 2014 przez Krzysiek_W 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 'Forgotten Sons' - Marillion, z albumu 'Script For A Jester's Tear'tłumaczenie: Tomasz Beksiński Nieodżałowany mistrz przekładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 anpart wstawił superzespół i o Beksińskim jako o tłumaczu nam przy tym przypomniał. Utrapiony zdolny człowiek powielił scenariusz życia kilku muzycznych liderów. Pamiętam jego audycje w 3-ce,gdy późną nocą nagrywałem muzę wprost z odtwarzanych płyt kompaktowych.Czarowne to było i mroczne.Jak mroczne dla Niego okazało się niebawem http://pl.wikipedia.org/wiki/Tomasz_Beksi%C5%84ski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi