cristovo Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Łąki zielone, niebo niebieskie i ten sam czas mniej więcej. No fakt czasoprzestrzeń. Ja bym jeszcze Toma Petty dorzucił : 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 A Alanis piękna i zdolna . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 No dobra. Ktoś musi być pierwszy i doceni Kanadyjczyka : Kurcze lubię gościa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Debbie Harry - rozumiem fascynację, nie ruszała mnie ( laska z cieniutkim głosem). Ruszyła mnie niedawno.Świetna piosenka, świetnie zaśpiewana : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 cristovo, odpuść piękna średniowieczna opowieść... Tyle lat minęło. Zresztą, kto nie był na imprezie i nie pląsał lub był zmuszony pląsać niech pierwszy rzuci kamieniem ;-) Nawet moje ukochane AC/DC dawało ciała ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Bogdan Łyszkiewicz : Wiem,że było i właśnie dlatego! :-) Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez pepso 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Za oknem taka pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Trochę żegluję i w tym roku w Sztynorcie na Mazurach trafiłem kolejny raz na koncert Żukowskiej i Koryckiego. Śpiewają szanty i ballady,w środowisku wodniaków są znani i lubiani.Posłuchajcie jednej z piosenek o treści miłej także dla wędkarzy. Na koncercie wiele wzuszeń oj.wiele ...https://www.youtube.com/watch?v=coU6hypCYRw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5yO_P0ZmuBcJeden z lepszych kawałków który tu ostatnio słyszałem @anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Stoner, sprawdź proszę w wątku kto był pierwszy w odkryciu "Texas Hippie Coalition";-)Wszystko inne bym odpuścił ale nie to ;-) Cieszę się, że Ci się podoba.Pepso nie twierdzę ,że to ja pierwszy odkryłem tą kapelę .Poznałem ją przy okazji poznawania southern rocka między innymi utkwiło mi kilka ciekawych kapel 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=BDErflDiXRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 i https://www.youtube.com/watch?v=5rF3q6jBqrg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zaraz lecę sprawdzić co wieczorem w pułtuskiej Narwi wodę mąci. W międzyczasie jedyni dobrzy Rosjanie jakich znam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zaraz lecę sprawdzić co wieczorem w pułtuskiej Narwi wodę mąci. W międzyczasie jedyni dobrzy Rosjanie jakich znam Ciekawe co kolega @ Stoner powie na ten kawałek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tgYgt524gQQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Niby nie powinienem bo to już historia z naszą zgodą. Tyle, że ja jestem w połowie ze Szczecina w połowie z Warszawy. Z resztą ten hymn jest zajebisty. https://www.youtube.com/watch?v=bAhVa4bVdnQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Na urlopie przypiekłem się, połowiłem rybek, opiłem się bosmana jak nigdy i ..... przeszedłem na flamenco. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 ostatnio powrót do Apteki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Gościu na prawdę jest niesamowity, perfekcyjny cover. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi