pepa73 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Na urlopie przypiekłem się, połowiłem rybek, opiłem się bosmana jak nigdy i ..... przeszedłem na flamenco. Takie flamenco to ja rozumiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 @ Dagon W pierwszej chwili myślałem, że ci namiar bosmana zaszkodził Ale po chwili wiedziałem, że to ten sam Dagon z przed urlopu:) Coś w ten klimat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Im więcej tego słucham to tym bardziej mi się to podoba. Niezły cower 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Pomorscy naukowcy, już jakiś czas temu udowodnili, że w tej części wszechświata nie ma fizycznych możliwości na zaistnienie zjawiska pod nazwą "nadmiar bosmana". Zaginałem czasoprzestrzeń własnych trzewi, nieraz wielokrotnie, starając się tę teorię udowodnić, z dumą przyznaję - skutecznie. Dzięki za wstawkę @pepa, niezła muza, raczył mnie takimi klimatami, i różnymi innymi, nieznanymi mym kosmatym uszom dźwiękami, dobry kompan zasiadek na murkach mariny i głazach falochronu.Teraz trzeba to jakoś do kupy poskładać i uzgodnić wewnętrznie, co mi się podobało naprawdę, a co jednym pociągnięciem zachwytu z morską i piwną pianą brałem za majstersztyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Na urlopie przypiekłem się, połowiłem rybek, opiłem się bosmana jak nigdy i ..... przeszedłem na flamenco. Myślę że nie ma takiego słońca i takiej ilości bosmana , która by spowodowała Twoje przejście na flamenco. Przypominam że czekam na zdjęcia pasiaków . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 ...Przypominam że czekam na zdjęcia pasiaków .Jutro pozbieram do kupy z nośników i podeślę, a tu masz coś na lepszy sen, ewentualnie bezsenność... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 http://youtu.be/vTHf5Fv9mLQ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Wielkie dzięki za przypomnienie Stoner Train. Niesamowita kapela. Swego czasu śledziłem rosyjskie fora i blogi w poszukiwaniu ciekawej stonerowej muzy, jak się okazało to nasi sąsiedzi naprawdę potrafią zagrać rocka w tej cięższej odmianie.Tak dla przykładu. Wszystko made in russia To moja ulubiona grupa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Więc Twój login to nie przypadek. Szacun kolego Trochę z zupełnie innej beczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ostatnio wrzucałem kawałek tej kapeli. Na YT pokazał się cały album, przyznam że już dawno nie poświęciłem tyle czasu jednej płycie.http://www.youtube.com/watch?v=xsRLGHuMBlsTutaj troszeczkę starszy utwór,chciałem zobaczyć jak chłopaki radzą sobie na żywo.No i proszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam, Mialem szczescie tam byc, co powiecie na Dave Lombardo za bebnami Metalliki? Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Pepso nie twierdzę ,że to ja pierwszy odkryłem tą kapelę .Poznałem ją przy okazji poznawania southern rocka między innymi utkwiło mi kilka ciekawych kapel O! I znowu mi podrzuciłeś kilka ciekawych tropów. ;-) Na kolegów można zawsze liczyć.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jezus Maria. wszyscy na jerku szatanisci. I tylko ja deszczowy pies ;p 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Jezus Maria. wszyscy na jerku szatanisci. I tylko ja deszczowy pies ;p Nie no bez przesady, gdzieś tam w otchlani wątku zamieszcone były arie operowe, skecze, ballady, szanty i co tylko sobie Stryjenka zażyczy ... ;-)Niczym się nie przejmuj i zamieszczaj to co Twoim zdaniem jest warte uwagi.BTW Kazik bardzo ok jest ;-) Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez pepso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam, Mialem szczescie tam byc, co powiecie na Dave Lombardo za bebnami Metalliki? BujoNapisałbyś trochę o tym jak bylo? Będę zobowiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Co można wyebac gitarowo Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez robert67 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Dla wszystkich co jeszcze nie sprzedali jaj za etat. Trzeba trzymać się po kowbojsku braciszki https://www.youtube.com/watch?v=1-rHdSWZLpQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 W garach...Lepszy chyba się jeszcze (po Bady Riche) nie pojawił i to basisko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 A to?Klękam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 A najlepsza kapela ? Po, co banglanć https://www.youtube.com/watch?v=Ld0bFyyOrbc&list=RDyqHTql0XJow&index=4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 En + z kraju gdzie są ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 No, jakby ktoś o kaszmir pytał https://www.youtube.com/watch?v=YGoF4sGuw0A&list=RDyqHTql0XJow&index=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi