Skocz do zawartości

Najlepszy film/piosenka na y.t.pl

kryst

Rekomendowane odpowiedzi

Pomorscy naukowcy, już jakiś czas temu udowodnili, że w tej części wszechświata nie ma fizycznych możliwości na zaistnienie zjawiska pod nazwą "nadmiar bosmana". :D  ;)

Zaginałem czasoprzestrzeń własnych trzewi, nieraz wielokrotnie, starając się tę teorię udowodnić, z dumą przyznaję - skutecznie. B)

Dzięki za wstawkę @pepa, niezła muza, raczył mnie takimi klimatami, i różnymi innymi, nieznanymi mym kosmatym uszom dźwiękami, dobry kompan zasiadek na murkach mariny i głazach falochronu.

Teraz trzeba to jakoś do kupy poskładać i uzgodnić wewnętrznie, co mi się podobało naprawdę, a co jednym pociągnięciem zachwytu z morską i piwną pianą brałem za majstersztyk :lol:

• Like 3

Na urlopie przypiekłem się, połowiłem rybek, opiłem się bosmana jak nigdy i  ..... przeszedłem na flamenco. ;)

Myślę że nie ma takiego słońca i takiej ilości bosmana , która by spowodowała Twoje przejście na flamenco. :P :D

Przypominam że czekam na zdjęcia pasiaków :ph34r: :huh: .

• Like 1

Wielkie dzięki za przypomnienie Stoner Train. Niesamowita kapela. Swego czasu śledziłem rosyjskie fora i blogi w poszukiwaniu ciekawej stonerowej muzy, jak się okazało to nasi sąsiedzi naprawdę potrafią zagrać rocka w tej cięższej odmianie.

Tak dla przykładu. Wszystko made in russia :)

To moja ulubiona grupa

• Like 3

Ostatnio wrzucałem kawałek tej kapeli. Na YT pokazał się cały album, przyznam że już dawno nie poświęciłem tyle czasu jednej płycie.

http://www.youtube.com/watch?v=xsRLGHuMBls

Tutaj troszeczkę starszy utwór,chciałem zobaczyć jak chłopaki radzą sobie na żywo.

No i proszę

• Like 1

Jezus Maria. wszyscy na jerku szatanisci. I tylko ja deszczowy pies ;p

Nie no bez przesady, gdzieś tam w otchlani wątku zamieszcone były arie operowe, skecze, ballady, szanty i co tylko sobie Stryjenka zażyczy ... ;-)

Niczym się nie przejmuj i zamieszcz

aj to co Twoim zdaniem jest warte uwagi.

BTW Kazik bardzo ok jest ;-)

Edytowane przez pepso