Bujo Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Napisałbyś trochę o tym jak bylo? Będę zobowiązany. Hej, Donnington Park to swietne miejsce na festiwale. Miesci sie okolo 70 tys ludzi i generalnie zawsze jest pelno. Lars mial infekcje, zabrano go do szpitala zas Metallica grala jako gwiazda ostatniego dnia, nie bylo mozliwosci zastepstwa, Arya ze Slayera ledwo gadal przed ich koncertem, bardzo dlugo czekalismy na zespol, nie bylo zbytnio nic wiadomo i na koniec wyszli. Koncert jak koncert, bardzo dobry z bonusami czyli Davem Lombardo i pozniej perkusista Slipknota ( tez gral super). Jakos mi sie trafilo To byl moj trzeci raz na Download, w poprzednich latach kapitalne koncerty zagrali Ozzy czy rok pozniej Iron Maiden. Jezdzilismy duzym vanem z mojej pracy, ludzie na pace, wizy niet, wszystko w dupie, duzo piwa i whisky To byly dobre czasy w UK, zanim banda palantow na najwyzszych szczeblach wladzy zdecydowala iz zwyklym ludziom jest za dobrze i porobili rozne kryzysy itd. Na koncerty ganialem przez wiele lat, praktycznie co tydzien- gora dwa. zniszczyli nam niestety londynska mekke metalowcow jaka byla hala Astoria, jakies palanty potrzebuja tam wiezowcow. Wlosy scielem dopiero poltora roku temu jak wylysialem :) Pozdrawiam, Bujo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ja znowu stonerowo polecę .Ta płyta jest obłędna. Przypadkiem znalazłem jeszcze coś takiego i przyznam, że do przesłuchania wskazany jakiś aromatyczny dymek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XhSx8uKdD5o 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Oj dobrze się trzyma, dałoby się instrument do przedmuchania Jak już jesteśmy przy saksofonie. Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez anpart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Rok pełen pamięci. Daty tej smutnej rocznicy dokładnie nie ma. Mniej więcej w połowie sierpnia 1944 ostatni żołnierze Lwowskiej AK byli wyłapywani i aresztowani przez sowietów. Zaczęła się okupacja Lwowa, która trwa po dziś dzień, 70 już rok. http://youtu.be/e8m7657EDoo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dzisiaj troszeczkę odmiennie jak na moje gusta muzyczne :DMiałem chęć posłuchać dobrego bluesa ale z żeńskim wokalem, więc pogrzebałem troszkę w sieci i wyhaczyłem coś ciekawego Jeszcze nie widziałem żeby kobitka tak wymiatała na pudle po cygarach.Zawsze jak słyszę i widzę( tak zwane audio-video) połączenie kobitki i gitary,to podnosi mi się ciśnienie i nie tylko ciśnienie Mało tego, ta kobitka zagrała i zaśpiewała zajefajny kawałek, no może nie perfekcyjnie ale za końcówkę gratulacje.gratulacje również dla perkusisty. Dobra, szukam dalej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Dzisiaj tros...Miałem chęć posłuchać dobrego bluesa ale z żeńskim wokalem, więc pogrzebałem troszkę w sieci i wyhaczyłem coś ciekawego Jeszcze nie widziałem żeby kobitka tak wymiatała na pudle po cygarach.@stoner, nogi ma fajne, wymiata na pudle super, ale niestety nie ma brody , a jak wiadomo kobita bez brody żadnego "znaczącego" konkursu nie wygra .Dla mnie mistrzem pogrywania na takim pudle jest sam wielki Seasick Steve (którego notabene przytaczałem), nooooo i Steve ma absolutnie piękną brodę, a nie jak jakaś ogolona baba . skoro w bluesowych rytmach jesteśmy dorzucę Zodiaca https://www.youtube.com/watch?v=iA7eOo8FZQw i Zodiac we właściwych sobie rytmach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Dwie muzyczne ikony i jest piękny Blues.https://www.youtube.com/watch?v=2xzFWm9uXJo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 @stoner, nogi ma fajne, wymiata na pudle super, ale niestety nie ma brody , a jak wiadomo kobita bez brody żadnego "znaczącego" konkursu nie wygra .Dla mnie mistrzem pogrywania na takim pudle jest sam wielki Seasick Steve (którego notabene przytaczałem), nooooo i Steve ma absolutnie piękną brodę, a nie jak jakaś ogolona baba . skoro w bluesowych rytmach jesteśmy dorzucę Zodiaca https://www.youtube.com/watch?v=iA7eOo8FZQw i Zodiac we właściwych sobie rytmach. Świetne .Swoją drogą , zastanawiam się czy "po nas" ten blues się ostanie? Nie bardzo widzę "garnącą się młodzież", a jeszcze kilka lat temu bylo inaczej.To byłem ja : druch maruda ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vM2KI0Fs-fI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Dziś radosny dzień pamięci. http://youtu.be/TNdy0ea6gc4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Niby nie powinienem bo to już historia z naszą zgodą. Tyle, że ja jestem w połowie ze Szczecina w połowie z Warszawy. Z resztą ten hymn jest zajebisty. https://www.youtube.com/watch?v=bAhVa4bVdnQ Dobry hymn, daje radę. Wśród wszystkich polskich drużyn najlepszy hymn ma jednak Inna Pogoń. Żadna ekipa w swoim hymnie nie ma tyle ważnej symbolicznie treści. Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Miód , miodek, miodzio :) skoro w bluesowych rytmach jesteśmy dorzucę Zodiaca https://www.youtube.com/watch?v=iA7eOo8FZQw Zostałem zaliczony do zaszczytnego grona CHAMÓW . Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez pisarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) ...Zostałem zaliczony do zaszczytnego grona CHAMÓW .No cóż ja mogę powiedzieć, straszne chamstwo na tym Tarchominie się szerzy , chodzą te wyndkorze z wyndkami i nagabują biednych spracowanych ludzi, chcących siorbnąć sobie weekendowe pyfko (marki super tanie i "dobre") zjeść na obiad "pyszną grillowaną" (osmoloną) kiełbaskę ( 1,5zł za 3kg z Tesco ) z domieszką dużej ilości benzin-podpałki (bo jakoś nikt normalnie nie umie rozpalić tylko wszyscy chcą na JUŻ żreć).Do tego posłuchać skocznych rytmów muzycznych które wszyscy "LUBIĄ" i jeszcze się burzy że MU uwagę zwracają . No panie @pisarz jak się łowić nie umie to kolacyji nie będzie !Sorry Piotr, ale ja nie przypuszczałem że taki z Ciebie prostak i cham . Co by tak to chamstwo z Ciebie Piter wylazło , to ja proponuje utwory z babeczkami w tle (wiem powtarzam się).Devill Doll i Imelda (tylko ciiiiiiii, bo w tej pierwszej sztubacko się podkochuję ). Ja osobiście w weekendy nie łowię, trzoda chlewna (niestety w większości) która przybywa nad wodę "wypocząć" irytuje mnie do tego stopnia że wolę sobie odpuścić "przyjemność" wędkowania . Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez Zwierzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zwierzu, wielkie dzięki za Zodiac. Zaś Seasick Steve Jest dla mnie osobą, która imponuje mi nie tylko muzycznie.A propos kobietek o ciekawych i pięknych walorach wokalnych i nie tylko. to nie jesteś jedyny podkochujący się w pani May.Na wypadek jak byśmy mieli zostać rywalami, to zostawię sobie coś w zanadrzu. Warto obejrzeć cały koncert. Polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi