stoner Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 (edytowane) Młody Glenn Danzig . Aż miło posłuchać Edytowane 23 Lutego 2013 przez stoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Stoner - czy ja dobrze kojarze Twoją miejscowość? Czy to u Ciebie w czerwcu szykuje się trzydniowa czadowa imprezka A to zapowiedź tego co tam będzie się działo. http://www.youtube.com/watch?v=TV4qrlc8iTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Stoner - czy ja dobrze kojarze Twoją miejscowość? Czy to u Ciebie w czerwcu szykuje się trzydniowa czadowa imprezka Chyba dobrze kojarzysz. Skoro w ubiegłym roku była takowa imprezka.Nie sprawdzałem jeszcze gdzie w tym roku będzie Metal Fest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Młody Glenn Danzig . Aż miło posłuchaćDanzig to był mój idol największy.Plakaty , skóry , wilki te sprawy. Kiedyś na pierwszej randce jedna nieświadoma laska powiedziała mi "Wyglądasz jak ten pedał Glenn Danzig".Powinienem zrozumieć "sygnał" i jej już wtedy na "do widzenia" wyciąć w kły , a tak przełknąłem zniewagę i kolejne trzy lata w plecy sobie przy jej boku zmarnowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Makamba rozbawiłeś mnie prawie do łez. :D Wyobraziłem sobie Twoją minę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Dzisiaj mnie powaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Robas teraz to zapunktowałeś.Na zdjęciu tylko LP Misfits,singli i CD też mam całkiem pokaźny zbiór,oczywiście z Danzigiem jest to samo.Byłem 3 razy na koncercie Misfits ,masakra.Widac jest tu więcej takich "odmieńców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Robas teraz to zapunktowałeś.Na zdjęciu tylko LP Misfits,singli i CD też mam całkiem pokaźny zbiór,oczywiście z Danzigiem jest to samo.Byłem 3 razy na koncercie Misfits ,masakra.Widac jest tu więcej takich "odmieńców" lubie stare granie , , a Misfits właśnie ze starych punkowych brzmień, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Huh no coraz lepiej, jak dla mnie skoro pojawił się Misfits, to nie może zabraknąć The Cramps, coś tak czuje że zaraz wejdziemy w psychobilly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Panowie nie wiem co się dzieje ale ostatnio same moje klimaty Z horror punk i psychobilly odkryłem coś takiego Nekromantix - What Happens In Hell, Stays In Hell! - fajna płytka.Nie mam czasu szukać dziś klipów ale jak znade to wsadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 to jeszcze troszkę http://www.youtube.com/watch?v=DkxBj1N_SLU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Genialne połączenie gatunków. Ostatnio właśnie ta grupa mnie zwaliła z nóg 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 @stoner fajną perełkę wygrzebałeś, super kawałek i video, ja za to nadal ciężko, depresyjnie...http://www.youtube.com/watch?v=17xZjX4OghE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Tak się tu robi zdrowo , gitarowo aż się prosi o jakieś choróbstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Robas znowu klasyka,pamiętajmy o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 o tak Ramones i Motorhead to moji ulubieńcy , szczególnie jak jadę autem a na jesienna deprechę i nie tylko polecam grupę Robert Brylewskiego lub Falarek http://www.youtube.com/watch?v=xglHMafb9uMostatnio odkryty , początek mam jako dzwonek w komórce i jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Co myślę o Ramones już pisałem, w każdym razie Ramones to nie moje klimaty. W temacie psychobilly : Mad Sin i calkiem przyjemne teledyski Bloodsucking Zombies From Outer Space Edytowane 26 Lutego 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Dodaję kolejną kapelę u nas praktycznie nieznaną. Wiem tylko że pochodzą z Hiszpanii. Udało mi się wykopać tylko ten kawałek.http://www.youtube.com/watch?v=Cihl0O1I08E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Panowie, a Michale Graves wam podchodzi czy jedynie Danzig? Mi osobiście pasuje i ten i ten, ale jednak chyba z przewagą tego drugiego Edytowane 1 Marca 2013 przez WhiteWillow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Widziałem Gravesa w Pradze w 96r. wtedy załapał sie do reaktywowanego Misfits i podobał mi sie na scenie nie mniej niż Danzig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Coś dla fanów Glenna i Metalliki - live http://www.youtube.com/watch?v=7rrm-77tsfk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Panowie a co powiecie na duński Volbeat. jak dla mnie zajefalna kapela.Mam nadzieję że w czerwcu wreszcie zobaczę ją na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Przeróbka jednego z najgłupszych kawałków zeszłego roku, zarazem doskonały przykład tego, że na ostro wszystko smakuje lepiej. Edytowane 3 Marca 2013 przez Dagon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Przeróbka jednego z najgłupszych kawałków zeszłego roku, zarazem doskonały przykład tego, że na ostro wszystko smakuje lepiej. Polemizował bym czy najgłupszy kawałek Raczej wole oryginał niż takie ujadanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Popatrz jak się cholera władowałem, zazwyczaj jak ognia unikam dyskusji na temat, co, komu dobrze robi i dlaczego a tu taka wtopa, wystawiłem cenzurkę temu, było nie było docenianemu przez miliony przebojowi. Powyższa opinia, świadomie zresztą moją ręką napisana, jest niczym innym jak tylko moim odbiorem wspomnianego arcydzieła. Pozdrawiam, miłośnik ujadania. A to na zgodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi