pepso Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 A na poważnie to polecam niewidzianego chyba tutaj Petera Gabriela : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Trochę czeskiej muzyki : Divokej Bill i Fananek z Tri Sestry : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 I ten fajny teledysk : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Lou Reed: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Pamiętam kiedy usłyszałem ich pierwszy raz , było fajnie :https://www.youtube.com/watch?v=DMMj1FrRFH4https://www.youtube.com/watch?v=7wkhxi9j22k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 To będzie moja płyta roku jak nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Jo, ho, ho ... na umrzyka skrzyni ... i takie tam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Witam,Dawno nic nie wstawiałem, oj dawno, ale śledzę wiernie wątek Po kolei zatem, "moje" odkrycie, piszę moje, bo kapela "stara", a ja wpadłem na nią dopiero niedawno - płytka Sons of the Jackal z 2007 r. a ja od dawna nie słyszałem tak dobrego ciężkiego trash'u, chyba od czasów Black Magic - poniżej próbka: Drugi kawałek to klasyk, ale cover, i o ile wątpie zazwyczaj w sens coverów klaysków mojej ukochanej kapeli, to w tym przypadku... idealnie napisał ktoś w jednym z komentarzy, to tak jakby perfekcja spotkała się totalną perfekcja... no i ten gość... Arlan... za HB3 Jon Lord will be proud http://www.youtube.com/watch?v=69EcnxJmnd4Ciupkę kapitalnej klasyki power metalu - z płytki z jedną z najbardziej zajebistych okładek ever I kawałki z płytki, która wlazła mi ostatnio na nowo w łeb i nie chce wyleźć - i uwielbiam ten stan Edytowane 2 Września 2014 przez haja1978 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Arku repertuar na dziś przedstawiłeś wyborny.Dwie moje ulubione płyty Jedynie tylko Primal Fear mi nie podchodzi, za to "Lazy" rozwalił mnie na kawałki, już drugi raz słucham . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) To ja troszkę delikatniej z panią na wokalu : i rzeźnia z panem, wyrywa z kapci: pzdr Edytowane 3 Września 2014 przez maicke82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Tej wersji chyba nie było :https://www.youtube.com/watch?v=tw6M1VWAPBs 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Gość jest po prostu fajny : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Panowie stonerowcy z Wrocławia i moja ulubiona kapela z Deathwish Inc.http://youtu.be/fkEhipKMqRc Edytowane 5 Września 2014 przez pieczywko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Widzę że tu tematy typowo muzyczne to dla odmiany zapodam coś filmowego - goście naprawdę kręcą świetne filmy z ciekawej perspektywy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) [*] [*] Edytowane 7 Września 2014 przez pisarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VUWT1J9Eywo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Pewnie już było ale musze to wstawić, niesamowity tekst..... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi