anpart Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Bardzo ciekawa grupa.Jedyny album jaki posiadam Całkiem z innej bekiUcieszyłem się ja ta płyta się ukazałaCzego na niej, nie ma. Totalna mieszanina Doom, Drone, SludgeMistrzostwohttp://www.youtube.com/watch?v=foaShpNqrIA 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jeśli ktoś tęskni za starym brzmieniem Entombed, to powinien przyjrzeć się uważnie twórczości tej kapeli.Jest tam tego sporo, chociaż nie tylko tego - i dobrze! Wolniejszy, niemal hipnotyzujący kawałek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Edytowane 28 Września 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Dagon znowu zmuszasz mnie do poszukiwań .Dzisiaj zacznę od niesamowitego klasyka, stara gwardia na pewno zna ten kawałekhttp://www.youtube.com/watch?v=eSUYWm0P6ms Coś z nowości 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Iron Reagan git muza -crossover, thrash, D.R.I ... stare dobre czasy;) Edytowane 29 Września 2014 przez pieczywko 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 W ten weekend przesłuchałem jeszcze dwie dosyć ciekawe płytki crossoverowe.Może ten rodzaj muzy powraca - kto wie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qvf-I_Kzru4 Edytowane 29 Września 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Zapodam coś jeszcze, godzina młoda, więc można.Instrukcja odtwarzania.Pijemy dwie setki, jedna po drugiej, potem włączamy ten kawałek i synchronizujemy tętno. http://www.youtube.com/watch?v=_gO2G21Ucqk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Przypadkiem natknąłem się na płytę tej grupy, Ciekawy doom death i te clipy do utworów..........Zamieszczam tylko jeden, bo te fajniejsze, to już raczej tylko 18+ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=w1ivA73ga20 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Ciekawy klip;) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 https://www.youtube.com/watch?v=5GjXX7bUt5k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Projekt w którym udziela się Dani z "Kredek" Edytowane 1 Października 2014 przez pepa73 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Kawałek realistyczny, samo życie ;-) : 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 A to utwór, kawałek, skecz... Bardzo mi się podoba ;-) : 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Ciekawy klip;) ... Zaiste, zestawienie w klipie jest przedziwne, po rozpoczęciu spodziewałem się jakichś okultystyczno masońskich klimatów, a tu ...y. Noooo, ale jako fan kobiecych pośladków (może nie aż tak dużych jak momentami) nie mogłem tego nie polubić . @pepso, również mam taki realistyczny kawałek, wprawdzie Jan ma inne podejście niż American Christian girls, ale owszem do tematu podchodzi życiowo i realistycznie - takie tam Polaków na czacie rozmowy (Ogier 32cm - instruktor fitness) . Wprawdzie zastanawiałem się czy to bardziej do j się śmieje nie pasuje, skoro taka "sława" jak Sandu Ciorba tam figuruje, ale uznaje że u Jana jednak więcej artystycznej twórczości. z muzycznym przymrużeniem oka Edytowane 1 Października 2014 przez Zwierzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Kolejny raz. Niby nowy kawałek ale przywołuje wspomnienie najlepszych czasów. Ja się zachwycam : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=L0KIio8IsKw Edytowane 1 Października 2014 przez anpart 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Muszę przyznać, że młodzieńcy zaje...cie grają, wokal też niczego sobie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Edytowane 1 Października 2014 przez anpart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi