stoner Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 A o tym talencie tego pana nie wiedziałem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Zapowiada się na fajny film. https://www.youtube.com/watch?v=5WW9ksJ4CRU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Tak z samego rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Coś na długie jesienne wieczory. Do tego buteleczka naleweczki z aronii, jakaś kniga do poczytania i jest luzik. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 To znowu ja. dosłownie przed chwilą, znalazłem ten kawałek w sieci i mnie zamurowało.Ten bas prędko mi z głowy nie wyjdzie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ja na długie jesienne wieczory mam coś takiego. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ja na długie jesienne wieczory mam coś takiego. (...)Od lat, jesienią najprzyjemniej słucha mi się tego. I czasem tego. Lubię ten drapieżny wokal i nutkę melancholii w utworach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 To znowu ja. dosłownie przed chwilą, znalazłem ten kawałek w sieci i mnie zamurowało.Ten bas prędko mi z głowy nie wyjdzie.(...)Też dorzucę całkiem ciężką, ale i długo oczekiwaną cegiełkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 http://www.youtube.com/watch?v=H-IU3p9yxc4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 To ja też odgrzeje co nieco. W sumie, to już dawno chciałem ten absolutnie odjechany kawałek wstawić. http://www.youtube.com/watch?v=Sp5kcoM--ns Dagon ten kawałek jest ... (SUPER), drugi tydzień towarzyszy mi na rozpoczęcie pracy, świetna muza ! Takie tam mięsiste "pobrzdękiwanie" gitar (zapewne niektórym znane) jakie lubię: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Jutro premiera. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Kumpel miał nosa i wysłał mi tą płytę, z dopiskiem: "Zapewne Cię rozpie....oli na bary"Miał rację.Po przesłuchaniu tej płyty stwierdziłem, że: nie ma bata i oni muszą być z Brazylii, no i się nie pomyliłem.Panowie, totalny odlot. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Gramy bezkompromisowo,to też z kraju na literkę B...ale bliżej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dxk_wYeIv6I Fuck L Ron Hubbard andFuck all his clones.Fuck all those gun-totingHip gangster wannabes.Learn to swim.Fuck retro anything.Fuck your tattoos.Fuck all you junkies andFuck your short memory.Learn to swim.Fuck smiley glad-handsWith hidden agendas.Fuck these dysfunctional,Insecure actresses. Edytowane 5 Października 2014 przez anpart 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Anpart, masz meeega lajka za ten kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Irek,pewnie znasz kapelę...ten kawałek wymiata absolutnie jak dla mnie,dawno nie poczułem takiego klimatu,istna zgnilizna paryska 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Ricci, Świetna muza. Nawet chyba ją już tutaj kiedyś wrzucałem, albo się mylę Rewelacja, szczególnie,ten album.Niestety inne dema i albumy posiadam w bardzo kiepskiej jakości i ciężko się tego słuchahttp://www.youtube.com/watch?v=H5YUG8Hn9lU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Ricci, Świetna muza. Nawet chyba ją już tutaj kiedyś wrzucałem, albo się mylę Rewelacja, szczególnie,ten album.Niestety inne dema i albumy posiadam w bardzo kiepskiej jakości i ciężko się tego słuchahttp://www.youtube.com/watch?v=H5YUG8Hn9lUMasz rację,jako całość ten album miażdży!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GaKzUUsSt90 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi