Skocz do zawartości

Najlepszy film/piosenka na y.t.pl

kryst

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak to się @pepa stało że nie spotkaliśmy się :(, byłem wtedy w takich ścioranych dziurawych dżinsach, ojach i brązowej skórze z wymalowanym panczurem GBH, kojarzysz mnie ;) ?

Piękne wspomnienia, cały festwal to muza niezwykle prosta w przekazie, bez żadnego Owsiakowego pitolenia i urabiania młodzieży pogadankami z gadającymi głowami i rzekomymi autorytetami.

Ehhhhh :( to se newrati (coverek Iggy Popa i Siekierka)

Edytowane przez Zwierzu
  • Like 9

Rottweiler Underground

ROTTWEILER - wszystkie moje trupy

@didi, toż to chłopaki z mojej okolicy - wiem kto w kapeli grywał (choć nazwisk po latach nie pamiętam) :whistling:.

Analogową płytę z tym sympatycznym psiakiem poniżej mam do dzisiaj :).

Chciałbym to zobaczyć :D :rockon: :D

niestety jedyne zdjęcia które robił mój kolega są już nie zdobycia - ni ma gościa (w sensie dosłownym) ni ma zdjęć :(.

Dopiero wtedy człowiek zdaje sobie sprawę ile historii przepadło którą mógłby swoim dzieciom pokazać (a może lepiej nie <_< ?).

...Drugi utwór jest na tyle łagodny i klimatyczny (jak na ten styl muzyczny), że może się spodobać nawet tym, którzy za metalem nie przepadają. ;)

Obawiam się Dagonie że jeśli myślisz o SOB to strzeliłeś grochem o ścianę ;).

Coś ode mnie na wieczorne sobotnie słuchanie.

https://www.youtube.com/watch?v=rnAQO53yPe8

https://www.youtube.com/watch?v=7my9mYOMNf0

Oi !

• Like 4

Na początek nówka sztuka od AC/DC.  :)

Na dobranoc zaś, ta pani. B)

AC piorun DC grają swoje , choć podobno z Malcolmem nie najlepiej.

Mnie natomiast intryguje "klucz Dagona" według którego rzeczony Dagon znajduje fajną muzykę. Innymi słowy opisz proszę drogę, którą przebyłeś do fajnego kawałka zwanego : Jess and the Ancient Ones - Astral Sabbat.

Ja też tak chcę!!!

Wielki szacun dla wszystkich muzycznych wędrowców.

Edytowane przez pepso
  • Like 1

@pepso, nie ma żadnego klucza, wrzuciłem to kiedyś do zakładek, nie pamiętam dlaczego, nie pamiętam też jak trafiłem na ten kawałek. 

Odtworzyłem sobie podczas porządkowania mocno rozrośniętej już sekcji, i wpadło w ucho. :)

Obawiam się więc, że kluczem, którego szukasz, jest wytrych. ;)

Oj widzę i słyszę, że nie tylko mi Astral  Sabbath spasował :).

Teraz coś, co mnie dzisiaj rozwaliło. Muzyków tej kapeli nie trzeba przedstawiać.

No i jeszcze bardzo ciekawa, szwedzka grupa,grająca ciekawą muzę.

Nie wiem czy przypadkiem już tego nie wstawiałem - ale....co tam :)

• Like 6