anpart Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 @ anpart W morde , byłem tam wtedy. Wspomnienia wróciły, dzięki za przypomnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Nie wiem jak to się @pepa stało że nie spotkaliśmy się , byłem wtedy w takich ścioranych dziurawych dżinsach, ojach i brązowej skórze z wymalowanym panczurem GBH, kojarzysz mnie ? Piękne wspomnienia, cały festwal to muza niezwykle prosta w przekazie, bez żadnego Owsiakowego pitolenia i urabiania młodzieży pogadankami z gadającymi głowami i rzekomymi autorytetami. Ehhhhh to se newrati (coverek Iggy Popa i Siekierka) Edytowane 22 Października 2014 przez Zwierzu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam po wędkarskiej przerwie. Widzę, że dużo dobrego się działo ;-)Z tego co ostatnio wpadło mi w ucho piosenka chłopaka z Zabrza.Wiem, że dyskusyjna ale ja go rozumiem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) http://youtu.be/H_PApwdYXzg http://youtu.be/xO7XulDxp1Y Edytowane 22 Października 2014 przez M4TYY 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 http://youtu.be/xO7XulDxp1YKapitalny kawałek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam po wędkarskiej przerwie. Widzę, że dużo dobrego się działo ;-)Z tego co ostatnio wpadło mi w ucho piosenka chłopaka z Zabrza.Wiem, że dyskusyjna ale ja go rozumiem. Myślałem, że to ja słucham ciężkiej muzyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Edytowane 23 Października 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 byłem wtedy w takich ścioranych dziurawych dżinsach, ojach i brązowej skórze z wymalowanym panczurem GBH, Chciałbym to zobaczyć 25 .10 .2015 koncert w Łodzi. Oj będzie się działo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Kolejna po Immortal kapela, którą warto, wraz z nadchodzącą zimą, nieco sobie odświeżyć. Drugi utwór jest na tyle łagodny i klimatyczny (jak na ten styl muzyczny), że może się spodobać nawet tym, którzy za metalem nie przepadają. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Rottweiler UndergroundROTTWEILER - wszystkie moje trupy@didi, toż to chłopaki z mojej okolicy - wiem kto w kapeli grywał (choć nazwisk po latach nie pamiętam) .Analogową płytę z tym sympatycznym psiakiem poniżej mam do dzisiaj . Chciałbym to zobaczyć niestety jedyne zdjęcia które robił mój kolega są już nie zdobycia - ni ma gościa (w sensie dosłownym) ni ma zdjęć .Dopiero wtedy człowiek zdaje sobie sprawę ile historii przepadło którą mógłby swoim dzieciom pokazać (a może lepiej nie ?). ...Drugi utwór jest na tyle łagodny i klimatyczny (jak na ten styl muzyczny), że może się spodobać nawet tym, którzy za metalem nie przepadają. Obawiam się Dagonie że jeśli myślisz o SOB to strzeliłeś grochem o ścianę . Coś ode mnie na wieczorne sobotnie słuchanie. https://www.youtube.com/watch?v=rnAQO53yPe8 https://www.youtube.com/watch?v=7my9mYOMNf0 Oi ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (...)Obawiam się Dagonie że jeśli myślisz o SOB to strzeliłeś grochem o ścianę . (...)Nie no, co Ty, tak dobrze nie ma, bym siedział i dumał jak trafić w gusta kogoś, kto myśli, że sam na świecie został ze słuchem idealnym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Coś dla miłośników motocykli z duszą. Edytowane 26 Października 2014 przez pisarz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Na początek nówka sztuka od AC/DC. Na dobranoc zaś, ta pani. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Na początek nówka sztuka od AC/DC. Na dobranoc zaś, ta pani. AC piorun DC grają swoje , choć podobno z Malcolmem nie najlepiej.Mnie natomiast intryguje "klucz Dagona" według którego rzeczony Dagon znajduje fajną muzykę. Innymi słowy opisz proszę drogę, którą przebyłeś do fajnego kawałka zwanego : Jess and the Ancient Ones - Astral Sabbat. Ja też tak chcę!!!Wielki szacun dla wszystkich muzycznych wędrowców. Edytowane 27 Października 2014 przez pepso 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 @pepso, nie ma żadnego klucza, wrzuciłem to kiedyś do zakładek, nie pamiętam dlaczego, nie pamiętam też jak trafiłem na ten kawałek. Odtworzyłem sobie podczas porządkowania mocno rozrośniętej już sekcji, i wpadło w ucho. Obawiam się więc, że kluczem, którego szukasz, jest wytrych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Oj widzę i słyszę, że nie tylko mi Astral Sabbath spasował .Teraz coś, co mnie dzisiaj rozwaliło. Muzyków tej kapeli nie trzeba przedstawiać. No i jeszcze bardzo ciekawa, szwedzka grupa,grająca ciekawą muzę.Nie wiem czy przypadkiem już tego nie wstawiałem - ale....co tam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi