Dagon Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Właśnie mi przypomniałeś Dagonie, gdzieś tam w piwnicy powinno leżeć kilka pudeł z kawalerskich czasów z ~ 1200/1300 kasetami (pozostałość).A wyniosłem do piwnicy, lata temu jak żona stwierdziła że nie będą mi już potrzebne (pewnie większość już nie do odtworzenia ).@Zwierzu ja miałem dokładnie tak samo tylko gorzej, białogłowa, korzystając z metod perswazji tak dla jej płci charakterystycznych, wymusiła pozostawienie pudeł z muzą u moich rodziców, bo i tak „kaset już nie słuchasz”. Najulubieńsze przemyciłem, zaszparowałem i ciągle w domu mam, teraz całe szczęście w necie wszystko znaleźć można, a jak sam zapomnę, to w tym wątku koledzy o guście podobnym przypomną. @stoner Tool – świetna kapela, super muza. Już zawsze chyba będzie mi się kojarzyła z literaturą SF, Młodszy przywlókł ich nagrania do domu jak pławiłem się w prozie Carda, „Gra Endera” i „Aenima” to w mojej głowie jedno wspomnienie.Teraz rozżalony powrotem zimy, mrozów, depresyjnie się raczę taką oto muzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 fajny kawałek, to ja też zapodam nostalgicznie F. Larousse i G.Bianco najpiękniejsze wykonanie La Cathedrale jakie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 U mnie nadal winter, Wintersun - jak ktoś ma czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 fajny kawałek, to ja też zapodam nostalgicznie F. Larousse i G.Bianco najpiękniejsze wykonanie La Cathedrale jakie znam To jest muza dla prawdziwych wędkarzy. Słuchając ma się wrażenie , że nareszcie przyszła wiosna , a człek wreszcie z wędą nad Wisełką. Słuchając inne zamieszczone tu kawałki ,to albo środek zimy zawieje i zamiecie , lub upalny lipiec i burza z pieronami. Aaa sprawa najważniejsza.Grający tę przepiękną muzę w swoich gitarach mają zamontowane nie stalowe szarpidruty , a prawdziwy fluorocarbon lub ewentualnie gorzowską żyłkę. To jest wędkarska muza na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Obawiam się Piotrek, że moda wędkarska podąża jednak dość mocno w kierunku burzy z pieronami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Darek ,widzę i słyszę . Dla mnie mocna muza którą rozumiałem skończyła się razem z końcem "Deep Purple" . Dla niektórych z was to era dinozaurów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 To coś dla ciebie, wiem, że lubisz a i ja mile wspominam Hetmański akompaniament pod burczenie silnika poczciwego Vito w drodze na rybki, byle do wiosny. http://www.youtube.com/watch?v=i0k8orskKoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 ftp://www.youtube.com/watch?v=3Y4IxARMOx8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Witam. Tak sobie słucham jednej płytki i doszedłem do wniosku że Szwedzi są jednak genialni, nie ma chyba gatunku (no, może poza bluesem i jazzem) w którym wiodą światowy prym.Przykład, już wcześniej wspominanego gatunku .Wokal i melodyka dopięte na ostatni guzik. A jak wpada w ucho 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) O tak tak rockabilly i jego odmiany, gatunek który już długie lata mnie fascynuje . Przytoczę bardzo fajną artystkę gatunku rockabilly, którą polecam - Imelda May ! Edytowane 16 Marca 2013 przez Zwierzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Prawie zakochałem się w tej pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Aż nie chce się wierzyć , że to holenderka.Nie dość , że głos świetny to i babeczka fajna.Anouk z najnowszym kawałkiem przewidzianym na Eurowizję 2013r w Malmo 14-16 maja.Polska nie występuje w tym roku więc mój głos poleci na Netherland i Anouk. Utwór zaśpiewany na żywo w radiowym studio do podkładu muzycznego , podczas czasu antenowego.W min 1:10 zdarzyło się jej nawet chrząknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 A teraz coś wesołego....co po przebudzeniu na moim kawalerskim zacząłem śpiewać w momencie jak mój podpity...co tam podpity...ostro naj..y kumpel nie mogąc dojść do łazienki oddał mocz do zlewu Na początku tej wesołej piosnki zawsze przypomina mi się kumpel i jego niecny uczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Anouk super, to ode mnie Alicia Keys na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Alicia też kawał dobrego gardła.Genialnie popłynęła z tym kawałkiem : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Skoro już jesteśmy przy pięknych paniach i ich głosach, to i ja cośik dorzucę.W tej to już dawno się zakochałem .Dobrze że moja kobita tutaj nie zagląda, bo jakby zobaczyła że taki kochliwy jestem,to bym dopiero słuchał głosu przez tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Małe babeczki z wielkim głosem : Fiona Apple Danielle Harrison z Irlandzkiego i zupełnie nieznanego Skindive : http://www.youtube.com/watch?v=nrEtbqmDSGU Alison Goldftapp z Angielskiego Goldfrapp : Nicole Blackman , Nowojorska poetka udzielająca się wokalnie swym niepokojącym ,erotycznym głosem w dusznym projekcie A.Wildera (Depeche Mode) Recoil : Edytowane 20 Marca 2013 przez makamba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 E tam miejsce kobiety jest w kuchni Wtedy można przynajmniej popatrzeć jak wygląda w naturalnym środowisku. http://www.youtube.com/watch?v=YNi_TwKP6UY I moja faworytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 (edytowane) E tam miejsce kobiety jest w kuchni Wtedy można przynajmniej popatrzeć jak wygląda w naturalnym środowisku. Zgadzam się i niech jeszcze w tej kuchni śpiewa (byle ładnie) ! Ja tam dalej będę "lansował" się z Imeldą .Stoner masz ostatnią szansę żeby się zakochać . Edytowane 20 Marca 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Zwierzu. Nie wiem czy to jakaś telepatia czy co ale skończyłem oglądać właśnie ten klip, który zamieszczam, wchodzę na cafe jerk..I co widzę? Tainted love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 E tam miejsce kobiety jest w kuchni Aż się boję w takim razie zapytać kogo tam trzymasz w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Alicia też kawał dobrego gardła.Chyba "głębokie gardła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajmuś Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 To może coś od naszych wschodnich sąsiadów: http://www.youtube.com/watch?v=n8ukBgJX2tw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 A ja dalej pomęczę babeczki.Tym razem polka z pochodzenia , królowa sexelektro - Merrill Beth Nisker - czyli Peaches.3 kawałki z jednego z ciekawszych i przełomowych w karierze zespołu genialnego albumu z 2009 roku I Feel Cream i coś z poprzednich lat. " never go to bed without a piece of raw meat..." A tak było kiedyś : http://www.youtube.com/watch?v=lPVPNahfBLo Z Iggy Popem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Basia i wszystko jasne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi