Skocz do zawartości

Najlepszy film/piosenka na y.t.pl

kryst

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka lat temu ledwo przetrwałem dyskusję, a właściwie wojnę na innym, niewędkarskim forum.

Death Metal contra BM, do tego dołączyły bojówki Numetalowców, wyznawcy jedynego słusznego zespołu – Manowar i warnom końca nie było w efekcie kulturalnej wymiany poglądów.

Grząski grunt te gusta muzyczne, grząski, bo co dzisiaj dla mnie jest metalowym kundlem i pasztetem skleconym z kilku gitar i transwestyty na wokalu, jutro może być filarem gatunku, klasyką i wzorem do naśladowania.

Po okresie intensywnego wymachiwania szabelką, krucjat i nawracania doszedłem do bolesnego wniosku, że najlepszym miejscem na tego typu dyskusje, rankingi i inne myki w stylu „moje lepsze” jest wnętrze mojej….a domyślcie się sami.

@krzychun, nic personalnego, odniosłem się do filmu jedynie, pod którym zresztą, szczerze, bez jakiegoś szczególnego przymusu, pewnie bym się podpisał ;) .

Zwierzu, co do pierwszego kawałka, to zadałem sobie pytanie: na czym bym pojezdził?

Wybrałem motocykl. Czy to jest oznaka nadchodzącej starości?

To praktyczne podejście, mając taki motur ;P albo bajer brykę pasażerkę można znaleźć. A przy braku środków lokomocji bywa trudniej.

Zwierzu, co do pierwszego kawałka, to zadałem sobie pytanie: na czym bym pojezdził?

Wybrałem motocykl. Czy to jest oznaka nadchodzącej starości?

Wszystko zależy od tego co Ci bardziej ciśnienie podnosi ;)

To może trochę muzyki Nawahów/Navajo dla odmiany ? Co by nam to ciśnienie za bardzo nie skakało :).

Tym ja koję skołatane nerwy. B)

Miłośnikom nieco dłuższych utworów i…

…Tolkiena. :)

Drugi utwór napisany został w mowie Mordoru.

O ile jestem fanem trylogii Tolkiena, to jednak utwór w mowie Mordoru nie byłby w stanie ukoić moich "skołatanych nerwów".

Z drugiej strony jak będę potrzebował podnieść adrenalinę będę tego słuchał ;).

Dagon, mam przeciwwagę dla wszelkich Uruk-hai, grupa Red Fang, nie dość że chłopaki wyrabiają profesjonalne zbroje,

to w ilości wypijanego browaru byle ork im nie podskoczy :D.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fuRKRFjm-HA

• Like 1

Dagon, mam przeciwwagę dla wszelkich Uruk-hai, grupa Red Fang, nie dość że chłopaki wyrabiają profesjonalne zbroje,

to w ilości wypijanego browaru byle ork im nie podskoczy :D.

:D

Chłopy brodate, kosmate, żłopią piwsko, zbroje klepią…

…nic dziwnego, że im byle ork nie podskoczy...

TOŻ TO KRASNOLUDY!

:lol:

Dla ukojenia nerwów, podnoszenia adrenaliny, to już jak kto woli, ze Śródziemiem w tle… ;)

Edytowane przez Dagon