Skocz do zawartości

Najlepszy film/piosenka na y.t.pl

kryst

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Pojawiły się klasyki, więc wkleję link do klasyka z klasą - kto nie ma na półce, warto zobaczyć w całości zanim zniknie ;)

Wiem, ryzykowna teza, ale chyba najlepsza czwórka jaka zebrała się na jednej scenie w historii hard'n'heavy

A tu dla mniej cierpliwych tylko fragmencik tego, co powyżej.

Enjoy!!!

• Like 2

Nie słuchałem Black Sabbath aż tak intensywnie by być wielkim fanem, ale miałem dość przyzwoity okres fascynacji tym zespołem, właśnie z Dio na wokalu. Do dzisiaj wracam sobie do tej muzy z ogromną przyjemnością i chociaż wiem, że dla wielu Black Sabbath to Ozzy Osbourne, ja wolę Dio. ;)

Dzięki za wstawkę :) .

Sabatow widzialem w Spodku jakies 13 albo 15 lat temu :) Przezycie nie do opisania dla szczeniaka zafascynowanego ta kapela ehhh.

A Dio mial swoj fajny styl,jedyny wokal ktory toleruje jesli chodzi o ten sposob spiewania :) tez zdazylem go zobaczyc i posluchac live....

:lol: :lol: :lol: @siwymetal ubawiłeś mnie :).

Teraz pozostaje nam jedynie poszukać dobrego forum o wędkarstwie castingowo-spiningowym ;).

Jakby ktoś spotkał nad wodą ludków w skórzanych wyćwiekowanych kurtkach, z pieszczochami na rękach, długimi "piórami" i spiningami w dłoniach, to z góry wiadomo z jakiego forum się wywodzą ^_^.

Coś ode mnie na sobotni poranek (dla tych co nie łowią a zap... w pracy).

http://www.youtube.com/watch?v=o_4xNTBL0EY&feature=related

• Like 1

Oj, Panowie, długo mnie nie było (prawie tydzień odcięty od neta)  a tu takie fajne klimaty serwujecie, które oczywiście wszystkie przesłuchałem. Bardzo spodobało mi się stwierdzenie kolegi @siwymetal - po prostu powiedział wszystko i na temat :).

Ja troszeczkę odświeżę starsze wątki, a to z okazji wydania płyty, pana, którego większości wtajemniczonych nie trzeba przedstawiać.

Doyle - Abominator ,tak właśnie brzmi tytuł tej płytki. Niestety nie znalazłem w necie nawet kawałka i nic nie wstawię :P

Powiem tylko że ta muza mnie zmiażdżyła i polecam wszystkim fanom gatunku i nie tylko

http://www.youtube.com/watch?v=0Tco_Vko5Gw

Mam wszystkie płyty Misfits,Danzig, Samhain  i śmiało mogę stwierdzic że Ci Panowie już nic konkretnego osobno nie zrobią.Misfits się skończył,Danzig się skończył na dwójce.Rozmawiałem z Doylem w 96 roku w Pradze, na temat czy się kiedys zejdą to mówił że prawdopodobnie tak.Minęło kilkanaście lat i dupa,każdy gra swoją szmirę.Z Jerrym też sie spotkałem w barze hotelu Mercury w Warszawie i powiedział że chciałby skleic Misfits do kupy ale póki co to lipa ..... a teraz  cała ich twórczośc to takie odcinanie kuponów.

Cicho bo ludziska Panie ryby łowio a nie muzyki słuchajo ;) (błędy celowe).

Miło posłuchać pogan :), dla odmiany "Tam pod borem" i "Buba"

ich Satanismusa nie przytoczę bo jeszcze pojedzie mi ktoś że jego uczucia zostały obrażone itd ;)

Edytowane przez Zwierzu

Dobry kawałek, pamiętam, że kiedyś ściągnąłem jakiegoś moda do Diablo II (nazywał się chyba Valhalla) i ten numer leciał w menu :) Koniecznie chciałem wiedzieć co to jest a internet nie był wtedy jeszcze tak popularny i rozpowszechniony jak teraz (szczególnie w miejscu gdzie mieszkałem) więc trochę się naszukałem :)

EDIT: Pomyłka, w menu leciał numer Yngwie Malmsteen "I am a viking" :)

http://www.youtube.com/watch?v=S8sVAY2TlYo

Dziwne, dopiero dwa drinki wypiłem :)

Edytowane przez WhiteWillow