Dagon Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Świetna płyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 No właśnie, "Versus", coś mi takiego świtało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Wzięło mnie na wspominki. to tak przy okazji przesłuchania nowej płytki Roba.Nie wiem dlaczego ten utwór tak mi się podoba i to w różnych wykonaniach.Ta wersja chyba najbardziej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Nie wiem dlaczego ten utwór tak mi się podoba i to w różnych wykonaniach.Niektóre utwory potrafią sporo zyskać na rozrywkowości jako covery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Tutaj też ciekawy cover utworu powyżej Wiedziałem że jest jeszcze ciekawsza wersja tego utworu, tylko nie mogłem przypomnieć sobie nazwy kapeliale znalazłem Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez stoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Nie żebym się nabijał czy coś, ale no kurka wodna, obydwa covery, dla mnie, lepsze od oryginału . A tak z innej beczki prochu - wojna przegrana, armia rozproszona, niby i nuda i desperacja, ale nie!Podziemia Mordoru tętnią muzyką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 To ja jeszcze wrócę do coverów bo przypomniał mi się taki zespolikhttp://www.youtube.com/watch?v=16mf4m7v_hw. A tutaj niewinna dziewica odpierdziela niezłe solo (bez skojarzeń z jakimiś sprośnymi filmami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Cymes kawałek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie żebym się nabijał czy coś, ale no kurka wodna, obydwa covery, dla mnie, lepsze od oryginału . A tak z innej beczki prochu - wojna przegrana, armia rozproszona, niby i nuda i desperacja, ale nie!Podziemia Mordoru tętnią muzyką! A propos panów z Finlandii, noszę ten kawałek niezmiennie od jakichś trzech lat jako dzwonek w telefonie : https://www.youtube.com/watch?v=e1bE2ozy6a0 Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez WhiteWillow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Jako człowiek prosty, lubiący łatwo wpadające w ucho melodie zaproponuję takie oto pieśni (nie najświeższe ale tutaj to chyba nie ma znaczenia ), tym bardziej, żem z morzem za pan brat : https://www.youtube.com/watch?v=o0Yw3Cj3Ujs Hail to the wind! Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez WhiteWillow 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) ...A tutaj niewinna dziewica odpierdziela niezłe solo (bez skojarzeń z jakimiś sprośnymi filmami) Taaaaa, dziewicą to może i ona była, ale jak miała 12 lat , teraz to tylko sex&drugs&rock'n'roll.No cóż nie będę ukrywał że lubię takie "dziewice", patrząc jak ta "niewinność" & "dziewica" zarazem, swawolnie przebiega palcami po gryfie gitary to mózgownica dziwne tworzy mi obrazy przed oczyma a morda mi się cieszy jak 14 letniemu prawiczkowi któremu stawał na widok linoleum w kuchni . Skoro temat "dziewic" to tyż mom taką Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Jako człowiek prosty, lubiący łatwo wpadające w ucho melodie zaproponuję takie oto pieśni (nie najświeższe ale tutaj to chyba nie ma znaczenia ), tym bardziej, żem z morzem za pan brat : Mmmm sam nie wiem jak do tej pory RW jeszcze tu nie trafił, super klimaty, smaczek i te solówki.Dorzucam Alestorm, IMO daleko im do Running Wild ale posłuchać można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Jakiś czas temu przesłuchałem ich całą płytę, fakt, Running Wild to to nie jest ale jeden kawałek został mi w pamięci : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Pirackie klimaty i ja lubię, czasem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Miło wysłuchać trochę dobrej muzy po kilku dni rozłąki z netem z powodu "Nudnego Wędkowania" :-).Pzdr dla wszyskich wymiataczy tego forum !!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Wczoraj w Kalifornii zmarł Jeff Hanneman gitarzysta Slayer. R.I.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 R.I.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Szkoda wielka.Tak myślę, że powinni się "rozwiązać". DL został wyrzucony, wiec pewnie nie wróci już, teraz śmierć jednego z założycieli. Styl utrzymają, ale dla mnie - to kto by nie przyszedł - nie będzie już to TEN Slayer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ja mam mieszane uczucia, z jednej strony chciałbym by odeszli teraz i zostali zapamiętani właśnie tak, jako zespół ciągle w wielkiej formie, z drugiej, szkoda, cholernie szkoda, by kapela towarzysząca mi przez większą część mojej metalowej egzystencji nie wydała już niczego nowego.Co będzie dalej czas pokaże, jako wierny fan pogodzę się z wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Wczoraj w Kalifornii zmarł Jeff Hanneman gitarzysta Slayer. R.I.P.R.I.P Ze swojej strony nie będę przytaczał Slayera, co bym nie przytoczył i tak jest znane znakomitej większości. W moim ukłonie dla Jeffa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Kolejny...niestety...Gdzieś wspólnie dają ognia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) A ja dzisiaj zaproponuję kawałek, którego groove nieodmiennie poprawia mi nastrój, zwłaszcza w poniedziałki przed pracowitym tygodniem, szczególnie po zimnym i w zasadzie bezrybnym długim weekendzie... Te poniżej też mają podobne działanie http://www.youtube.com/watch?v=QRIFX6YKLIY Enjoy! Edytowane 6 Maja 2013 przez haja1978 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) c.d. http://www.youtube.com/watch?v=WyB2xz7oGVA Edytowane 6 Maja 2013 przez haja1978 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 No to dałeś konkretną pigułę. Trzeba sobie kufel napełnić i przesłuchać to wszystko teraz. A tymczasem, borem, lasem…bum! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 WooW!Będę częściej tu zaglądał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi