Dagon Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 ...Miło usłyszeć jeszcze ten niepowtarzalny głosik...Mój młodszy brat nie trawi Kinga, na dźwięk jego głosu dosłownie szlag go trafia, ja mam zupełnie odwrotnie. Tak to już z Kingiem jest, można go albo kochać, albo nienawidzić, obojętnie ciężko przejść obok tej muzy.http://www.youtube.com/watch?v=6-g4RBjLjek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 No to ja z troszeczkę innej beczki.Miło usłyszeć jeszcze ten niepowtarzalny głosik A tą kapelę przez przypadek znalazłem i strasznie mi się spodobałahttp://www.youtube.com/watch?v=0JTFg4UzvMwPopylam w środrę an koncert Kinga HELL YEAH!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Narrator wybitnie irytujący, gdyby nie wędkarskie tło, czułbym się jak na słuchowisku instruktażowym o bezbolesnej aplikacji czopków dla chorych na hemoroidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Pisałem już ze mam słabość do brazylijskich kapelPierwszy kawałek już leciwy, drugi troszkę młodszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Pisałem już ze mam słabość do brazylijskich kapelMają Brazylijczycy kilka perełek, ja też mam swojego faworyta, oczywiście pomijając wczesną Sepulturę, bo to już klasyka. Aż dziw jak fajną muzę potrafią stworzyć po samogonie z batatów i steku z kapibary. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 To może coś z serii mocniejszego shanty . Morskie opowieści w mocniejszym wydaniu http://www.youtube.com/watch?v=Jb8iGJdYWzo Strefa Mocnych Wiatrów i świetny tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 @Zwierzu ... ...... Morskie Opowieści ... ...Ten kto to napisał, albo sam jest marynarzem, albo marynarzy bardzo nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 11.06.13 oficjalna premiera nowej płyty BLACK SABBATH "13" Miałem zaszczyt przesłuchać kilka kawałków - MIAŻDŻĄ Kawałek z tej płyty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Trzymasz rękę na pulsie, ja nawet nie wiedziałem, że coś takiego powstaje, po tylu latach Ozzy znowu na wokalu! Strzeżcie się gołębie, nietoperze i inne stworki o kruchych szyjkach .Kawałek już mi się podoba, trzeba będzie przytulić całokształt. Edytowane 4 Czerwca 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ja już zdobyłem ten album i śmiem twierdzić, że jest to najlepsza rzecz jaka przytrafiła mi się w tym roku.mogę porównać doznania,jak z wyciągnięciem metrowego sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) ...Ten kto to napisał, albo sam jest marynarzem, albo marynarzy bardzo nie lubi @Dagon, nieważne kim jest, tekst super zabawny . 11.06.13 oficjalna premiera nowej płyty BLACK SABBATH "13" U la la, mam sentyment do Sabbathów, słyszę że będę musiał odwiedzić muzyczny sklep znajomego.A tymczasem dla przypomnienia, nieco przypasiony dziadek Ozzy z Metallicą w tle. http://www.youtube.com/watch?v=MXOx_RFgW6Q z innej bajki, utworek Sex Pistols i Lemmy . http://www.youtube.com/watch?v=snyjRd93HBs Edytowane 4 Czerwca 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Nie pamiętam już czy było, czy nie było.Jeśli nie było, warto by się pojawiło, jeśli było to niech będzie raz jeszcze, muza (dla mnie) do której i tak się wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Nowy Alice in chains jakiś czas temu się ukazał. W tym utowrze jest pięknie zapowiadająca się solówka 2:41 i kurde czemu taka krótka się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Masz rację Michał solo mogło by być troszkę dłuższe Coś z naszego podwórka. Anti tank nun Obok Titusa na wiośle wymiata czternastoletni "szczawik". Mam nadzieje, że mu sodówka do bańki nie uderzy i coś z niego wyrośnie. Edytowane 12 Czerwca 2013 przez pepa73 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 @pepa 73, tego starego kwasożłopa zawsze chętnie poslucham , a młody nieźle się zapowiada. Chyba jeszcze nie było, przedstawiciele viking metalu, lubię ich posłuchać, wraz z Amon Amarth stanowią dla mnie trzon gatunku. http://www.youtube.com/watch?v=0giIDVbrBo8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 @Zwierzu, ciekawa muza. Przyznam się, że nigdy o nich nie słyszałem. Muszę się podciągnąć w tym temacie. A tą kapelą pewnie się niejednemu narażę. i jeszcze jeden http://www.youtube.com/watch?v=49ZJqqrr6jk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 CoF jak najbardziej. A gdzie Nymphetamine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Dla mnie skończyli się na Midian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Titus trzyma poziom i reke na pulsie uwielbiam tego goscia, Acid to klasa!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Acid Drinkers zawsze był klasą, świetna angielszczyzna i umiejętność współpracy z publicznością. Dzisiejsze dodopodobne kapele obsrałyby się ze strachu po same pachy, gdyby publika wychodziła im tak na scenę. Zresztą zobaczcie sami . http://www.youtube.com/watch?v=ok_wzHH7Xg0&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Super. Uwielbiam koncerty w małych klubach, góra na 300 do 400 osób, a najlepiej jeszcze mniej. Mają swój klimat takie imprezy. Jest wtedy świetna relacja między zespołem a publiką. A w wielkich halach człowiek gdzieś ginie w wielotysięcznym tłumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Zwierzu Amen a jak ladnie zmykali na zwrotkach hehe Edytowane 13 Czerwca 2013 przez dzerwys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Piękne czasy...pełen spontan koncertowy. a ta w/wym. kapelka grała w tamtych czasach w świetlicy zakładów odzieżowych Modus w pewnej stolycy woj.kujpom, obecnie :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Tego chyba jeszcze tutaj nie było...Zespół, który dość mocno wypaczył mój i tak już skundlony gust muzyczny. Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Dagon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi