Skocz do zawartości

Najlepszy film/piosenka na y.t.pl

kryst

Rekomendowane odpowiedzi

Film: Pike Secrets 1 to mój nr 1 jeśli chodzi o wędkarska tematykę

zwiastun (oczywiście nie oddaje wszystkiego):

muzyka:

jak zaczyna się film (na samym poczatku) i pojawiają się napisy leci muzyka cały czas chodzi mi po głowie

może ktoś z Was wie kto jest autorem tego nagrania?

Mało kobiet panowie, trzeba coś podrzucić...

Masz rację.

Dorzucę się i ja. 

Delikatny kwiatuszek, dziewczątko słodko kwilące w języku miłości, najlepiej od razu dać głośniki na full, by nie uronić drobiny dźwięku. :)  ;)

Edytowane przez Dagon

Widzę że baby rozśpiewały się na jerkbaicie, skoro tak to jeśli ktoś lubi gatunek symfoniczny/gothic metal polecam posłuchać Nightwisha w składzie z Tarją Turunen (ma babeczka w sobie jakiś czarci urok:)). Niestety obecny vocal hyżo podskakujący w trampkach na scenie, IMO TT do pięt nie dorasta.
W dalszej kolejności, rudzielec z Epici oraz Sirenia.
Powiedzmy że to taka propozycja "lata z radiem" ;).
Nie wiem jak wasze kobitki, ale moja brzydsza połowa (no bo ja piękny jestem jak sam avatar zresztą na to wskazuje ;)) twierdzi że wśród tego bełkotu, na który jest skazana, symfonicznego metalu jeszcze da się od biedy posłuchać - no ale to kobieta, gwoździa nie potrafi przybić, woblera zrobić to i skąd ma się na muzyce znać :D.

Nie wiem jak wasze kobitki, ale moja brzydsza połowa (no bo ja piękny jestem jak sam avatar zresztą na to wskazuje ;)) twierdzi że wśród tego bełkotu, na który jest skazana, symfonicznego metalu jeszcze da się od biedy posłuchać - no ale to kobieta, gwoździa nie potrafi przybić, woblera zrobić to i skąd ma się na muzyce znać :D.

Jak to mówią nowomodni zinternetyzowani: true

Z racji mojej, że nie lubię tych bab powyżej to zadam pytanie: czy to poniższe to mogło mieć miejsce, czy już wtedy kręcili "fejki" dla "jutuba"?

Edytowane przez krzychun

... czy to poniższe to mogło mieć miejsce, czy już wtedy kręcili "fejki" dla "jutuba"?

Z tego co kiedyś obiło mi się o uszy, na jednym z koncertów organizator stanowczo sprzeciwił się aby IM zagrał na żywo.

Muzycy dali wyraz co o tym myślą podczas koncertu.

...I teraz już wiadomo czemu gitarka ma takie łukowate,półkoliste wycięcie u góry...

Zboczeńce jedne, zamiast zachwycać się gitarowymi riffami to cycki "oglondajo" :P.

Nieprawda, gitary od góry były wypukłe, tylko tak się wyrobiły pod naciskiem tego szczęścia ;), nie powiem bardzo pozytywny widok :).

Te same panie w dalszych występach.

Wstawię jeszcze jedną kapelę, tym razem same babecki - kurnik, używając określenia towarzysza wypraw wędkarskich.  B)

A teraz coś na wesoło.

Zastanawialiście się kiedyś, jak może brzmieć zespół metalowy z Kaczorem Donaldem na wokalu?

Już nie musicie...

;)

Edytowane przez Dagon
  • Like 3

W piątek TVP-2 wyemitowała koncert  THE WALL- LIVE BERLIN

miałem to szczęście ,że byłem na tym kocercie i był to jeden z lepszych koncertów jeśli nie najlepszy na jakim byłem /na bilet sie nie załapałem ale przed samym rozpoczęciem koncertu otworzyli bramki i wszyscy co tam stali weszli za darmo :-)/

W trakcie koncertu wystąpiło kilkoro z gwiazd muzyki rozrywkowej i niesamowita Orkiestra Berlińska

atmosfera była zajebista zwłaszcza ,że koncert był symbolem rozbicia muru i odbył się zaraz po zjednoczeniu Berlina

http://www.youtube.com/watch?v=jNwXFnqBzHg

Edytowane przez seiken
  • Like 2