Zwierzu Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Fiu fiu, Fugazi i Killing Joke, dwie zapomniane przeze mnie kapele , gdzieś w piwnicy leżą jeszcze taśmy, a płytką Fugazi "13 songs" zachwycałem się.Przyznaję że minęło naście lat od ostatniego mojego ich przesłuchania, co do Killing Joke czasami trzeba kilka razy ich posłuchać aby muza wbiła się w czaszkę . Moja propozycja na dzisiaj, trochę amerykańskiego rocka, ciekawa kapela -> Rival Sons. https://www.youtube.com/watch?v=t5ly-5_gKCQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) Dla fanów Edyty, jeśli jeszcze nie widzieli http://www.youtube.com/watch?v=BiVlU1hfq0Q#t=679 Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Poczadzimy troszkę. Dzisiaj mój kolega o dobre piętnaście wiosen starszy ode mnie (szacun) zapodał mi taką kapelkę. Cholera, wszystkiego nie można znać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Po ponad dwudziestu latach działalności, w tamtym tygodniu zespół definitywnie zakończył działalność.Troszkę szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Cholera, wszystkiego nie można znać.Pepciu kawał niezłego łojenia. Przyznam że też nie znałem.Te gitarki, a szczególnie basik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Po ponad dwudziestu latach działalności, w tamtym tygodniu zespół definitywnie zakończył działalność.@stoner Zawsze jest żal jak przestaje istnieć jakaś kapela, tym bardziej rockowa. Ale uszy do góry jest moda na wielkie powroty po paru latach. Pamiętacie muzę lat 80 puszczanej w polskim radio? Troszkę wzbogacona wersja Aha. Tak jakoś mi się wzięło na wspominki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Czasem przychodzi na człowieka taki dziwny czas, że tylko nuklearne pierdyknięcie ratuje od kompletnej apatii, popadając w takie gorzko pikantne pogo myśli, całymi tygodniami raczę się muzą jak ta poniżej. Stare dobre łojenie odbijane grzmotem od ścian bombowych silosów, podane w nieco młodszej wersji Death Metalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 @Dagon nie zły czad. Powałkuję jeszcze covery. Genesis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) To ja dodam i ciężko i cover. Świeżutkie. Lubię Grave, szczególnie jak mam doła.http://www.youtube.com/watch?v=cyZcIz2z0Ik Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez stoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 A co mi tam dodam jeszcze dwóch swoich ulubieńców To dla mnie już odlot totalny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Najbardziej lubię covery zespołów z innego gatunku muzycznego. Z metalu na metal tak nie do końca ale są wyjątki. Elton John Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jeszcze jeden Titus i Para Wino - Bony M Daddy cool 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zajebiaszcze. Lepsze od oryginału. Przypomniał mi się kawałek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ja trochę z innej beczki , w dniu wczorajszym urodziny obchodził Tadek Nalepa.Sorry Panowie, ckliwie będzie, ale to muzyk którego ceniłem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Po Nalepie to tochę lipa,. Ale dla rozweselenia i podtrzymania rozmowy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 rozmaicie się zrobiło , to ja coś dorzucę: Silverchairhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HpZGHF9vwroa Shadowsów ktoś pamięta? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Moja kobitka ostatnio pieści moje uszy tą kapelką Nie wiem czy oni jeszcze istnieją bo kiedyś chodziły pogłoski, że mają się rozejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 27 września do kin na całym świecie trafi film zatytułowany "Metallica Through The Never". Film opowiada historię Tripa, technika zespołu Metallica, który wyrusza z ważną misją. Fragmenty fabularne będą przeplatały się z ujęciami koncertowymi, które Metallica nakręciła na potrzeby filmu i które wcześniej nie były prezentowane. A oto zwiastun. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Ciekawie pomyślane, chyba się wybiorę. Tymczasem przypomniała mi się ładna ballada:http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1qNrgQbOE60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Coś do kieliszka w samotności. Zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 U mnie nadal dominują ciężkie klimaty, nic innego mi nie podchodzi ostatnio...http://www.youtube.com/watch?v=s3MrtrP8LCMhttp://www.youtube.com/watch?v=lhQyEV4ltn4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Kolejna kapelka ,która przypadła mi do gustu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) ...a Shadowsów ktoś pamięta?Pamięta pamięta . Nieodmiennie kojarzy mi się z PR1 i "Lato z radiem", zdaje się że pierwszy raz tam Shadowsów słyszałem - takie "Beach Boysy" w innym wydaniu . Skoro Shadows to zabraknąć nie może kapeli która jeszcze chyba nie gościła w J . Młode pokolenie zapewne krzywym okiem popatrzy, ale posłuchać warto, polecam zwłaszcza muzyczne psychodeliki Beatlesów Kolejni wielcy w utworze to Simon&Garfunkel a na chwilę obecną na muzycznej tapecie => Rebel Meets Rebel, nie będzie ostro ale tyż fajnie, polecam https://www.youtube.com/watch?v=B2jwYmXuJio Edytowane 9 Września 2013 przez Zwierzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi