pepso Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Amerykańskie łojenie, a wokalista "postawny". Edytowane 19 Września 2013 przez pepso 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Pepso , fajna muza i fajne cizie na rurkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 No to jeszcze jeden kawałek. Zamieszczam go tylko i wyłącznie ze względu na udział Zaka Wylda : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 A ja zamieszczam ten ... bo fajny mikrofon mają. http://vimeo.com/58792850 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 A skoro Zakk Wylde to dla tych, ktorzy mają czas : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 A ja polecę z grubej rury.Generalnie muzyka i performance więc chyba regulaminu nie łamię.Takich perwersji na scenie chyba nikt jeszcze nie przeskoczył do dziś.Pierwsze 2 kawałki mocne.18+ https://www.google.pl/#q=rockbitch&tbm=vid&tbs=srcf:H4sIAAAAAAAAAB3HQQrAIAwEwN94KfgnGxcMNF3QaPX3hdxmDqfPG1loaamBoVr0OUZXvvFrt2LD0WN7aQVH-OtwaVkk_1VsHgHFKAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Dla równowagi Michael Buble , obecnie pewnie najlepszy wykonawca amerykańskich standardów: Tutaj koncert. Wychodzi na to, że prawdziwy z niego "pussy magnet" : https://www.youtube.com/watch?v=wyxyhjbH0-E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Jeśli już jesteśmy przy Dzikim Zachariaszu to bardzo lubiłem jego granie z okresu Pride&Gloryhttp://www.youtube.com/watch?v=moxgknum-j4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Jedna z ciekawszych płyt jakie przesłuchałem w tym roku.Szkoda ze tylko sześć kawałków. Naprawdę polecam. A ja tak troszkę na poprawienie humorku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Już kiedyś pisałem, że lubię tę grupę.W końcu nowy album A to jeden kawałek z owej płytki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Nowe oblicze Satyriconu Spokojnie to tylko jednorazowy "wybryk" Satyra, dalej jest już "normalnie" A tu kawałek Siverta Hoyema z którym nagrał powyższy utwór z nie istniejącej już dość ciekawej kapeli rockowej Madrugada. Przyznam, że dzięki Satyrowi o niej usłyszałem. Edytowane 22 Września 2013 przez pepa73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Spokojnie to tylko jednorazowy "wybryk" Satyra, dalej jest już "normalnie" Szkoda ,bo z tym wokalistą i z muzą Satyra, taką jak w tym kawałku powstała by zajebiaszcza kapelaTaki blackned grunge Sam nie wiem dlaczego, ale muza troszkę skojarzyła mi się z kawałkami Neila Younga.Może nie koniecznie z tym utworem ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Windhand dobry, Buble to ja się nigdy nie umiałem zachwycić jakoś, a swoją drogą stąd od Younga to już tylko o krok do Gossarda mam pretekst, żeby podrzucić. Trochę dziób wykrzywia, ale co tam: no a stąd to już bardzo blisko do Cornella: jesień idzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Nie wiem co jest w muzyce tej kapeli, ale nie mogę się ostatnio od niej odczepić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) Edytowane 24 Września 2013 przez pieczywko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) Jak nie styka kasy: I jeszcze to -lubię wschodnie klimaty: Edytowane 24 Września 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Nie wiem co jest w muzyce tej kapeli, ale nie mogę się ostatnio od niej odczepić.Bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Kolejna kapelka, która ryje moją korę mózgową .Takie połączenie Sick of it all z Motorhead.http://www.youtube.com/watch?v=Zw0MmmLr6W0 Szkoda że nie znalazłem kawałków z ostatniej płytki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Trochę inne klimaty, proste w przekazie i bez wyszukanych solówek, szwedzkie Perkele i dziadki z Last Resort. Oi ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Prawie idealna kapela: genialne bębny, genialny wokal, niezła gitara, przyzwoity bas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Skoro Doomriders, to także ci panowie powinni pograć.. No i Doomriders z nówki: Edytowane 25 Września 2013 przez pieczywko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Najlepszy kawałek na wstawanie na ryby w okolicach 03:00. Dobrze pasuje do wędkarskiego śniadania i zamieszania . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Kiedy jadę do Czech to lubię słuchać : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 A jeśli ktokolwiek wątpi w istnienie czeskiego punka przesyłam dowód w postaci zespołu "Tri Sestry" : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi