Dagon Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 A słuchasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 a sluchasz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 A Black Metalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 ze wzgledow jak powyzej, bardzo sporadycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 "Jak zachwyca, kiedy nie zachwyca" - z tym się nie da dyskutować. Ja BM ciągle odkrywam, można powiedzieć, że na nowo, po kilku latach przerwy, nie nawracam jednak. Na dobranoc - nasze podwórko, tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 No to skoro już zawędrowałem na południe . Tym razem Jerry Reed, z bardzo znanym tematem z filmu "Smokey and the Bandit", w którym zresztą zagrał rolę. I coś co moim zdaniem absolutnie wymiata, po dziś dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 o rany ja sie zatrzymalem gdzies pomiedzy mecyful fate, venom, celtic frost i possessed ... i tak jakos dobrze mi z tym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 o rany ja sie zatrzymalem gdzies pomiedzy mecyful fate, venom, celtic frost i possessed ... i tak jakos dobrze mi z tym A co ma być źle, klasyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 ano ... jednak na 'zbyt maly wobor' wole inna klasyke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) na odmulenie...http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UgnEU77kcA8 ...jak robicie, że jest całe okno a nie tylko link??? Edytowane 27 Listopada 2013 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 na odmulenie...http://www.youtube.com/watch?v=UgnEU77kcA8 ...jak robicie, że jest całe okno a nie tylko link???Kopiuj URL, prawoklik na film YT i pierwsza opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Pociągnę jeszcze temat viking/folk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 A tu niemiecki folk. A tak na marginesie to niemiecki język trawię tylko chyba w Rammstein. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 No to i ja się dorzucę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Kopiuj URL, prawoklik na film YT i pierwsza opcja.Dzięki Edytowane 27 Listopada 2013 przez czocho 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Niezła muza Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) W sumie kapela stara, ale jara. Nie wiem czy to wstawiałem, też leciwy zespół a grają w podobnych klimatach, warto posłuchać.http://www.youtube.com/watch?v=lBJTAyvjSJw Edytowane 27 Listopada 2013 przez Dagon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 ...odgrzebałem klasyka ....R.I.P. Chuck........ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Viking/folk, uwielbiam takie klimaty a więc c.d https://www.youtube.com/watch?v=hZ4sDn89P04 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 ...odgrzebałem klasyka ....R.I.P. Chuck........ Kojarzę wyjazdy na ich 2 koncerty w Poznaniu i w Berlinie. Oba odwołane ....A był ktoś możehttp://knockoutprod.net/site/sites/default/files/fota%20death%20to%20all.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 O! Widzę sporo nowych utworów pojawiło się ostatnio , jest czego słuchać.Dzisiaj zaproponuję takie coś : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Z innej ''beczki'' Troszkę bolący temat;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Pamiętacie? Chodzi oczywiście o świetną gitarę wiodącą;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Było ? Nie Było !!! : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jack Black - rozwala mnie, czy to klipy, czy filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi