krzychun Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 (edytowane) Nie czytałem Aaaaa ten Testament Jakie młody wokalista!!!Pamiętam, jak mama mi kupiła kasetę z Souls of Black gdy była na wycieczce w mieście. 11 lat miałem. Mam ją do dzisiaj, tylko nie mam gdzie odsłuchać. Edytowane 30 Listopada 2013 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 A ja polecam dzisiejszy program w TVP Kultura o 19:15 - "Klasyczne albumy rocka"Dzisiaj "The Number of the Beast" Iron Maiden Nie widziałem . Właśnie wróciłem z rybek. Ale opłaciło się, jutro wstawie jakieś foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Słucham sobie płytki i tak spoglądam na okładkę. Normalnie oczom nie wierzę . :lol: Dagon na okładce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Nie chcę sprawiać mylnego wrażenia, że mój awatar z okładki tej pyty pochodzi.Jest to ilustracja Theodora Kittelsena, miłośnika trolli i innych stworzeń z mitologii norweskiej, które rysował, oczywiście w naturze. Edytuję jeszcze raz, jakiś taki pusty ten post, trzeba go czymś okrasić. Edytowane 3 Grudnia 2013 przez Dagon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ZPayZcJHDmg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Po sobotnim programie o Iron Maiden takie coś proponuję :http://www.youtube.com/watch?v=geHLdg_VNww 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Dziś przesłuchałem kilka płyt. Dwie są dla mnie mega czadowe.To kawałek z pierwszej płyty, niesamowita ilość dźwięków w jednym utworzehttp://www.youtube.com/watch?v=sRXuRhhUumU.Kolejna kapela potrafi połączyć southern,stoner metal z black metalem.Mieszanka wybuchowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Vesperia bardzo fajna, dużo zyskuje na dobrych zorientowanych (prawy - lewy) słuchawkach. Oczywiście jeszcze lepiej na dobrych głośnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Dzisiaj coś z zupełnie innej beczki : Edytowane 3 Grudnia 2013 przez pepso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zabawy ciąg dalszy : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) I dalej : I to: Edytowane 3 Grudnia 2013 przez pepso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Na dobranoc : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Naprawdę na Dobranoc : http://www.youtube.com/watch?v=EcipyROBOeI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zapowiedź nowej płyty.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) @pieczywko, Soulburners jest ekstra i cycki też są pierwsza klasa, miodzio jak od cyrkla kreślone .Coś ode mnie, przedstawiciele rocka/goth'n'rocka The 69 Eyes, świetne teledyski, niezły wokal, Krukowe klimaty, nooooo i jest na czym oko zawiesić (Borderline) . Polecam. Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Zwierzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Soulburners - zdecydowanie moja grupa krwi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacosław Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Miłego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zapowiedź nowej płyty.. Miazga Teledysk mistrzowski-jak zwykle A jako, że dziadek OZZY wczoraj skończył 65 lat to : http://www.youtube.com/watch?v=DM9n96CgzfU Żeby mu kondycja całkiem nie siadła i żebyśmy mogli go słuchać i oglądać jeszcze przez długie lata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) ...przypadkowo na taki zestawik trafiłem http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lAf9P5taLAk R.I.P. Jeff Edytowane 4 Grudnia 2013 przez czocho 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 ...pamiętam taki koncercik w Stodole jak nie przyjechały supporty i Slayer pojechał chyba 2,5 godzinny secik jak ktoś był to wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Specjalnie dla Dagona : Tenacious D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 A teraz znakomity Lech Janerka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) No i nie może zabraknąć "Kordły" ; http://www.youtube.com/watch?v=SWhXcCqn3Zo Najlepszy jest opis wdzieków rzeczonej damy : ananasy, ŁOSOSINA !!! Edytowane 6 Grudnia 2013 przez pepso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi