Artech Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 @Michcio i jak wypadli ??? Ostani raz widziałem ich na żywo jak byłem szkole średniej, to było z 17 - 18 lat temu Podobno grał z nimi Flapjack, prawda to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Stara dobra ekipa znów w akcji Ciekawe jaka będzie nowa płytka?Na koncertach jest ogień byłem na LipaLi kilka razy i lider nie zawodzi Ta muza jest ponadczasowa u mnie w aucie często ja słychać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Genialny kawałek Mnie też męczy od jakiegoś czasu. Męski głos w refrenie ma coś z młodego Stinga z początków Police. Ma coś z klimatu niezapomnianego duetu Petera Gabriela i Kate Bush, w don't give up. Panowie, Gotye jest spoko, a dziewczyna z refrenu? Imieniem Kimbra? Bardzo ciekawa postać, obiecująca artystka! Sama sobie pisze, ładnie śpiewa, ma coś w sobie i tylko 21 lat. Niezły potencjał, uważam. Polecam płytę, choć wykonania live miażdżą ale ostatnio muzycznie kochliwy jestem i ciężkie klimaty lub ambitne melodie nie do powtórzenia, odchodzą na rzecz takich lżejszych przyjemności. Może też dlatego, że ja to pośpiewać lubię?! Sprawdźcie skojarzone filmiki z tej sesji. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIEK522 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Wszystko co dobre tak szybko się kończy http://www.youtube.com/watch?v=3DZ-V8VEWsQ&feature=relat ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ponieważ stężenie emocji na Forum wzrosło ostatnimi czasu, odświeżę i ten muzyczny wątek Można z zadęciem, a można i tak: polecam making video z tego @Artech, może to też Ci się spodoba? PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloniemy Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Chyba niedoceniane www.youtube.com/watch?v=yeLNuQdfcQw i jeszcze jedno www.youtube.com/watch?v=5ZxsPYgRhY0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Coś tam zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 i fragment jednego z lepszych filmów jakie oglądałem; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Pamiętacie to? Zawsze aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Haaa Tomasz K, grzechem byłoby Zooba nie pamiętać - klasyk. Ja ze swojej strony przytoczę coś dla fanów struny szarpanej jeśli ktoś oczywiście lubi takie klimaty. 1). Miyavi i jego Selfish Love2). Mistrz Bałałajki 3). i wymiatacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 To może po Mr. Zoobie, coś takiego; http://www.youtube.com/watch?v=_NJ10EK93xE&feature=relat ed http://www.youtube.com/watch?v=D-zReifm9EI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Sorry janusz, nie liczy się chodziło o rodzime klasyki .Procol Harum, no jakby nie patrzeć super-klasyk. Z naszej rodzimej twórczości 1). 2). 3). i jakże inaczej 4). A ona tańczy licytujemy się Piękne w tamtych czasach było to, że liczyła się muzyka, słowa, przekaz, jak był koncert w mieście to ludzie walili drzwiami i oknami. Nie trzeba było pokazywania cycków i wypinania zadka ze sceny dla uatrakcyjnienia występu (no dobra sporadycznie w Jarocinie zdarzało się), bo muza była jakościowo dobra - echhh, to se ne wrati. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 @Artech, może to też Ci się spodoba? PozdrawiamGrzesiekNo ubawiłem się Fajnie im to wyszło A z naszej rodzimej, ostatnio chodzą za mną Coma - Los cebula i krokodyle łzy i Happysad - Manewry szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 A to może być; http://www.youtube.com/watch?v=7W7Wg1J6g3k&feature=relat ed http://www.youtube.com/watch?v=ZkOuBC78qV8&feature=relat ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Jolka Jolka - no baaaaa, utwór wykonywany przez Felicjana Andrzejczaka, pamiętacie notabene w oryginale jest to utwór grupy Eloy (może ktoś lubi progresywnego rocka ?)I Budka którą lubiłem w tym wocalu - Romek Czystaw Cugowskiego w obecnej postaci BS nie lubię , pójść na ich koncert i słuchać ich z dubbingu to żenada. Notabene co do utworu Gotye to wykonanie bardziej do mnie przemawia, pomysły tej grupy również . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Jeszcze coś takiego, dla mnie ma podtekst osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Jeszcze coś takiego, dla mnie ma podtekst osobisty Pani Iza jak zawsze wspaniała i czaruje oczami.Bingo janusz !! Utwór ma w sobie niesamowity sexapil, nie wiem czy młodsze pokolenie zrozumie o co kaman, skoro w teledysku cycków i pośladków brak ! Tak tak moi młodsi bracia, kiedyś kobiety miały w sobie to coś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Jeszcze coś takiego, dla mnie ma podtekst osobisty Pani Iza jak zawsze wspaniała i czaruje oczami.Bingo janusz !! Utwór ma w sobie niesamowity sexapil, nie wiem czy młodsze pokolenie zrozumie o co kaman, skoro w teledysku cycków i pośladków brak ! Tak tak moi młodsi bracia, kiedyś kobiety miały w sobie to coś . Fakt, podejrzewam, że z młodszym pokoleniem może być problem. Bo cóż to dla nich dzisiaj znaczy, mieszkanie w bloku i Mały Fiat, abstrakcja jakaś, kosmos normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ...Fakt, podejrzewam, że z młodszym pokoleniem może być problem. Bo cóż to dla nich dzisiaj znaczy, mieszkanie w bloku i Mały Fiat, abstrakcja jakaś, kosmos normalnie. Fakt, teraz to tylko utwór Maleńczuka w którym podobno każdy z nas odnajdzie swoje dzieciństwo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Wszechobecne, intelektualne spłycenie na muzyce też piętno swe odbija, Maleńczuk tego przykładem...Moje faworytki z tamtych lat: http://www.youtube.com/watch?v=pbA2qk5Nan4&feature=relat ed http://www.youtube.com/watch?v=3wUN75jov7M http://www.youtube.com/watch?v=kcf3dTEka_8&feature=relat ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Zobaczcie!, jakie piękne te obrazy.. Już więcej Was nie zanudzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Zobaczcie!, jakie piękne te obrazy.. Już więcej Was nie zanudzam. Gdzież tu mówić o zanudzaniu. Super pomysł z tymi obrazami Moneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Wszechobecne, intelektualne spłycenie na muzyce też piętno swe odbija, Maleńczuk tego przykładem... A pamiętasz tego , tudzież album Bella Puppa z Korą ?. Ja osobiście lubię go posłuchać w formacji Homo Twist:1). Cover na bazie jest OK, noooo i ten Pan z tyłu z czarnymi piórami .2). tutaj z Yugopolis. 3). a dla odmiany świeżutki death metal prosto z . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi