Skocz do zawartości

Najlepszy film/piosenka na y.t.pl

kryst

Rekomendowane odpowiedzi

...I na koniec, coś kojącego, muzyka niemal relaksacyjna, znakomity dodatek do romantycznej pierwszej randki z dopiero poznaną studentką Akademii Muzycznej.  B)

Oczywiście kobieta na wokalu...

Hmmm, ja bym tam wolał do tej muzy wyuzdaną studentkę z medycyny (bunga bunga), no ale cóż, każdy z nas Dagonie ma swoje gusta ;).

jak ktoś kiedyś powiedział : wojsko zrobi z Ciebie mężczyznę ! A to nie prawda bo nic tak nie robi z chłopaka mężczyzny jak żeński akademik medyczny :).

Wracając do tematu, dwie (sądzę) że mało znane kapele i raczej coś dla starszych wiekiem, muza z czasów kiedy kiedy nie trzeba było furgać cyckami i pośladkami po scenie aby zostać docenionym - wystarczył kunszt muzyczny.

Polecam posłuchać, bo na owe czasy to naprawdę ostre brzmienie.

Titanic

Ten years after

https://www.youtube.com/watch?v=Su0iYhfOQWQ

• Like 4

Podobno najlepszy żeński akademik, to najbliższy żeński akademik. ;)

Nie dla takich jednak, którzy w każdą pogodę, każdą trasę przebyliby bez wahania dla wyjątkowo muzycznie utalentowanych dziewcząt, które z całej gamy instrumentów wybrały i opanowały perfekcyjnie, instrumenty dęte...  B)

Nie nabijając na pusto BUM!

Edytowane przez Dagon
  • Like 1

A tego Pana pamiętacie? Dobrze wymiata na wiośle.                                                                                                                                                   http://www.youtube.com/watch?v=33Jaodra7AY

• Like 2

Długo mnie nie było i słuch po mnie zaginął, no ale co zrobić, jednym z nowym rokiem wiedzie się lepiej a drugim zwala się wszystko na łeb w jednej chwili.

Pamiętacie kultowe filmy "Wesele", "Dom zły"

Na pewno skojarzycie tego jegomościa

Jest to kapela ,która najlepiej smakuje na żywo

Jeszcze raz wrócę do Rory Gallaghera . W 1976r byłem na jego koncercie w Warszawie :o :) .W szarej socjalistycznej rzeczywistości :(   taki koncert był jak :) :) :)                                                                                                                                                                                                        

Edytowane przez pisarz