Skocz do zawartości

Najlepszy film/piosenka na y.t.pl

kryst

Rekomendowane odpowiedzi

Ziółko?                                                                                                                                                                                                                                 

Jak ziółko to i sexbomba                                                                                                                                                                        

Trochę mocniej                                                                                                                                                                                     

Edytowane przez pisarz
  • Like 2

Klasyk inaczej.                                                                                                                                                                                                                        

• Like 4

Ta kapela i ten utwór przypomina mi bardzo pewną inną kapelę z przed kilkunastu lat, kiedy to wydawała swoje najlepsze płyty.

Ciekaw jestem czy ktoś odgadnie o kogo chodzi.

Dawno prezentowaliśmy już ją na forum ;) :)

Każdemu pewnie skojarzy się z czym innym, dla mnie sporo Burzuma, ale ja wszędzie Varga słyszę. ;)  :D 

Niemniej jednak Drudkh nie słucham, dałem lajka, bo podoba mi się ten kawałek, oraz wcześniejsze dokonania zespołu, nie słucham ich jednak z wyboru.

Zbyt mocno ciąży mi ideologia, której nie przeskoczę, mimo tego, że muzyka ciekawa.

Poniżej jeden z nowszych utworów znanego kryminalisty, podpalacza i multiinstrumentalisty.

http://www.youtube.com/watch?v=fKCgV__C-Lw

• Like 1