maciek1b Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Moja najukochańsza kapela, taka tam nowość dupy nie urywa ale poziom trzyma. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Dream theater..fajna kapela, mocna technicznie i czasami wpada w ucho. Chwytliwe znaczy niektóre hity. Zupełnie przypadkowo byłem na ich koncercie. Przypadkowo bo dopiero tego dnia dowiedziałem się, ze wogóle grają w mej mieścinie. Był też m.in. Opeth. Fajnie :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 I ja wstawię jedną ze swoich ulubionych kapel. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Tej kapeli dawno nie było. Edytowane 5 Lutego 2014 przez anpart 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Po 22 to może kołysanka. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=peDCmsJB1AA 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Skoro ostatnio było o kapelach na B to jestem świeżo po przesłuchaniu nowego dzieła Behemotha. Pierwszy numer, tytułowy i ostatnie rewelacja. Nie tylko ciężko ale i klimatycznie, melodyjnie i przejmująco. Reszta hmmm...chyba spodziewałem się więcej ale to tak na świeżo. Kill'em all też mi na początku nie w całości zasmakował :-D.Aaaa i chodzi mi o warstwę muzyczną a nie tzw. przesłanie.Mam bardzo podobne odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.f Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 A jak oceniacie "13" Black Sabbath?Próbka:http://www.youtube.com/watch?v=rhATDCGRGQw http://www.youtube.com/watch?v=Gh8rCc3VrmE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Edytowane 6 Lutego 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 ...anpart prośba mała w związku z tym , że masz rozrzut jak sr****ka z braku pomysłów na lajka....oszczędź naród od wszelakiej ped*****kiej muzy :Dplissss Coś na odmulenie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Immolation... Ja zapodam coś starszego, też z kategorii ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Rondo Jeffa Hannemana w Jaworznie! http://www.magazyngitarzysta.pl/muzyka/newsy/15109-rondo-jeffa-hannemana-w-jaworznie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Johnny Cash 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 ....jak Entombeb to...... http://www.youtube.com/watch?v=tsdWLtPAVqM ....rondo Hannemana???...a czemu nie Kaczyńskiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) ...anpart prośba mała w związku z tym , że masz rozrzut jak sr****ka z braku pomysłów na lajka....oszczędź naród od wszelakiej ped*****kiej muzy :Dplissss żeby nie zaśmiecać wątku. Edytowane 6 Lutego 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) ...anpart prośba mała w związku z tym , że masz rozrzut jak sr****ka z braku pomysłów na lajka....oszczędź naród od wszelakiej ped*****kiej muzy :Dplissss Ale Billy Idol ... !!! Czocho !!!!To jest czad i ratunek dla wielu umierających imprez domowych !Ileż to razy zdarzało mi się reanimować Billy Idolem umierające domówki ;-) P.S. Czocho obserwacja sluszna, problem dostrzegam ;-) Edytowane 6 Lutego 2014 przez pepso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) wsw1515 podrzucił Johny Cash http://www.youtube.com/watch?v=nO9EUBh_H74 Ciągle mam nadzieję, że znajdę czas by spokojnie posłuchać przez kilka dni, jego wspaniałej antologii muzyki amerykańskiej.A jest czego słuchać. Edytowane 6 Lutego 2014 przez pepso 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Żeby mieć usprawiedliwienie dla puszczania romantycznego gniota zacznę od tego : http://www.youtube.com/watch?v=psDTiUV0PNI A teraz romantyczny gniot ( każdy ma swoje słabostki ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 A ze staroci takie coś mi się przypomniało : gorzkie nieco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Podobno najbardziej popularną piosenką graną na pogrzebach jest "My way" w wykonaniu Sinatry.Zobaczcie jak z publicznością żegna się wielki aktor Rudolf Hrusinski , znacie go wszyscy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 A skoro mowa o "My way" . Jakie Waszym zdaniem jest najlepsze wykonanie? ...Ja oprócz oryginału obstawiam to : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 A skoro mowa o "My way" . Jakie Waszym zdaniem jest najlepsze wykonanie? ... Skoro pytasz... Żartuję. Nie podoba mi się, podobnie jak ten rodzaj metalu, ale musiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Ale Billy Idol ... !!! Czocho !!!!To jest czad i ratunek dla wielu umierających imprez domowych !Ileż to razy zdarzało mi się reanimować Billy Idolem umierające domówki ;-) P.S. Czocho obserwacja sluszna, problem dostrzegam ;-)Billy Idol spoko ziom ....ale po tym szicie poniżej pobiegłem do kibla....co k*****wa wogole jest???? Tego Pana dawno nie słyszałem. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PZqvEI9HnUc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Skoro pytasz... Żartuję. Nie podoba mi się, podobnie jak ten rodzaj metalu, ale musiałem. Ok. Mamy pierwszego kandydata do nagrody "Gips i beton of my way" .Dagon stać Cię na więcej , poważnie .;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Ok. Mamy pierwszego kandydata do nagrody "Gips i beton of my way" .Dagon stać Cię na więcej , poważnie .;-)Zmartwię Cię, ale moja znajomość coverów Franka Sinatry na tym się kończy, z racji preferencji muzycznych nie zanosi się też, by nagle się poszerzyła. Zresztą - zaznaczyłem, żartowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Jak rozumiem zarzut jest co do szerokiego spektrum.Rozumiem ale ...Nie broniąc nikogo to sam tak mam.. czasami .. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi