Skocz do zawartości

Najlepszy film/piosenka na y.t.pl

kryst

Rekomendowane odpowiedzi

No dobra!

Ktoś w końcu musiał ktoś to zrobić ;-)

Hit wielu imprez, ileż to kobiecych kolan zmiękło i ugięło ( ;-)) się pod wpływem tego megahitu !

Nie, nie mylicie się , też tam byłem ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=jNeKNZ3ybHU

Edytowane przez pepso
  • Like 3

Przypomniałeś mi inny, znakomity pastisz, który mnie bawi do dzisiaj, jak i cała tamta (bardzo dobra!) płyta, a "rodzina słowem silna" szczególnie, ale jej nie zapodam, dzieci słuchają. ;)

Darek ,też kiedyś chciałem wrzucić " Rodzina słowem silna" i też się wycofałem.

Pierwszy jest Ramones a potem długo długo nic....

W 2003r  miałem zaszczyt pic piwko z Markim Ramonem w Hotelu Mercury w Warszawie , co to była za noc. Przyjechalismy do niego w 5 osób około  godz 23 a wyszliśmy z baru hotelowego okolo 5 rano. Jedno jest pewne :) posmakowała mu Polska wóda i browar(Żywiec).Grał wtedy z Misfits, oprócz niego siedział z nami Jerry Only (misfits) i Dez Cadena ( Black Flag). Najfajniejszy koncert w życiu, to se ne vrati...

Edytowane przez Tomek TJ

W sumie patrząc po ilości postów i linków to temat powinien zmienić nazwę z "Najlepszy film/piosenka na y.t.pl" na "Wszystkie filmy/piosenki na y.t.pl" lub "Wstaw jak najwięcej filmów/piosenek na y.t.pl" ;)

Jednak jakby zachować pierwotny tytuł to nie dziw, że kończą się pomysły albo inicjatywa ;)

W sumie patrząc po ilości postów i linków to temat powinien zmienić nazwę z "Najlepszy film/piosenka na y.t.pl" na "Wszystkie filmy/piosenki na y.t.pl" lub "Wstaw jak najwięcej filmów/piosenek na y.t.pl" ;)

Jednak jakby zachować pierwotny tytuł to nie dziw, że kończą się pomysły albo inicjatywa ;)

Odpowiem cytatem poniżej.

Edytowane przez anpart
  • Like 3

Propozycja na dzisiejszy wieczór to zespół, którego twórczość była kiedyś dla mnie bardzo ważna.  Pamiętam go jeszcze z czasów garażowego grania i pierwszych koncertów. Kojarzą mi się z pięknymi i szalonymi latami  :D . Utwory z debiutanckiej płyty, którą miałem jeszcze na zwykłej kasecie. Ich koncerty to była zawsze świetna impreza  ;) .

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=e9L04fB6d4Y

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=p7RR5mdtRfA

• Like 3