Skocz do zawartości

Najlepszy film/piosenka na y.t.pl

kryst

Rekomendowane odpowiedzi

didi , ale przecież dziś popkultura prostytucją stoi.. Dla każdego coś miłego , czyli muzyczne puszki z zupą Campbell's od globalnych korporacji dla muzyki głodnych ; ze skur...ałym rockiem, idiotycznymi lucyferkami , pajacyki boysband'ziki . Dźwiękowa Biedronka :)

Nie ma Van Vlieta , nie ma Zappy , ale jakieś okruchy rockowego buntu pozostały ..

poza Zappa i tym drugim po drodze bylo jeszcze i jest wielu ,moze nawet wiekszych artystow,o popkulturze akurat ci sie udalo ,choc ja bym to jeszcze wiekszym syfem nazwal,o tym co ty piszesz zadna z kapel ktorych zapodalem nie ma nic ,ale to nic wspolnego,prawdziwa sztuka rodzi sie i umiera w podziemiu!!!amen

P.S:cyt;"ulegajac modom,zniewalasz sam siebie"

Edytowane przez didi

Widzę, że niezła piątkowa impreza mnie ominęła :D .

To gdzie sie wloczy?

:)

Rozwazanie prostytucji...

Gderanie...

Jakis capitan szponder czy inna łopatka...

Kazdy dzieli sie tym czym ma

O gustach sie nie dyskutuje

Trzeba sie na zlot przygotowac... Ziew...

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

Wszystkie bez wyjątku dziewczynki i chłopaki napotkane na trotuarze ściskają dziś w rączkach smartfony i tablety . Z tapatalk . Kablami wprost do uszu sącząc muzak shit :)

Rocznica jest taka, że to moje narzędzie pracy, a nie gadżet aby się pokazać.

Nie noszę tego z sobą na wierzchu, nie chwalę się tym.

Od 9 lat praca w it, więc noszę z sobą różne zabawki.

Tylko wykorzystuje to w 90% do pracy.

A nowe dzieci kwiaty muszą się pokazać, że są trendy. Codziennie takich widzę. Ale wiesz Sławny wisi mi to, czemu bo z nimi nawet nie idzie dyskutować o tym co robią.

Aaa pisze teraz z HTC one jak cię interesuje

• Like 1

Creed z grunge mało macwspolnego

Oczywiście nie jest to zespół stricte grunge'owy . Natomiast według mnie słychać tam pewne elementy mogące być wpływem grunge'u, np. wokal. Upierać się nie mam zamiaru, bo żaden ze mnie ekspert od grunge'u ;) . Moja edukacja w tej odmianie rocka alternatywnego skończyła się na Nirvanie i  Pearl Jam oraz odrobinie Alice in Chains i Soundgaden :)