Skocz do zawartości

Najlepszy film/piosenka na y.t.pl

kryst

Rekomendowane odpowiedzi

No to polecę z mięchem i nie tylko.

Muzycznie to ci panowie prezentują się rewelacyjnie. Wokalnie i wizualnie już troszkę słabiej.

Po kilkukrotnym strawieniu tej płyty, naprawdę zaczęło mi się podobać :)

Edytowane przez stoner
  • Like 6

No to polecę z mięchem i nie tylko...

Poproszę o tłumaczenie słów ;), bo pomimo jakiejś tam znajomości angielszczyzny ni chu chu nie kumam o co kaman ;).

@stoner, grzechem byłoby gdybyś Ghoultown nie wrzucił, a coś w podobnym klimacie rysunkowym mam, wrzucę jak odszukam w moich zasobach -_-.

Proponuje na dzisiaj klimaty proste i melodyjne.

Oi.

• Like 3

Witam,

Dzisiaj nie do końca kawałek stricte, ale znowu się gdzieś na to natknąłem, a że instrument jest mi szczególnie bliski...

Buddy Rich i legendarne solo podczas którego dostał lekkiego ataku serca. Niestety ówczesny sprzęt nie był w stanie tego selektywnie zarejestrować. Nikt, nigdy, jak dotąd, się nie zbliżył nawet do tego poziomu, ani Krupa, O'Shaugnessy, Portnoy, Peart, Paice, ani Steve Smith, Matt Abts (choć tym dwóm Panom chyba najbliżej) ani nawet Zwierzak z Muppetów

Jeśli już wstawiałem... no cóż warto zobaczyć, do czego ten Pan był zdolny - na filmie bodajże w wieku 65 lat

• Like 6

A ja, ponieważ aktualnie pracuję, zapodam coś energetycznego, prostego i miłego dla oka. I nie marudzić proszę, że wtórne, że było, że zrzyna, bo dobrze, że ktoś ten "kaganiec" niesie dalej :lol:

Najpierw epigoni AC/DC

http://www.youtube.com/watch?v=2bSNp-2u9IM

I kopia Pantery, szczególnie milutka w wydaniu dark haired :)

Enjoy!

• Like 5

...zapodam coś energetycznego, prostego i miłego dla oka. I nie marudzić proszę, że wtórne, że było, że zrzyna, bo dobrze, że ktoś ten "kaganiec" niesie dalej :lol:

No tak, kaganiec "wiedzy" między lud trzeba nieść !

Żeby nie było ! Kliknąłem Ci lajka nie dlatego że muza mi się podoba, ale za to że gazele miotające się po teledyskach są pierwyj sort :).

Notabene co to za linie lotnicze z taką obsługą, bo poleciałbym z nimi do ... (dokądkolwiek)! ;).

Przytoczę scenkę z filmu spółki Rodriguez&Tarantino, o ile samych ZZ Topów nie lubię to w tym zestawieniu "Gimme All Your Lovin" jest OK.

Lata temu wypożyczyłem kasetę z filmem, scenę tańca i serwowania alkoholu przewinąłem od początku z 7 razy, po 5-tym żona zapytała czy dobrze się czuję i czy długo jeszcze będę cofał scenkę. A po 7-mym replayu wyszła obrażona - ehhh kobiety kto by je zrozumiał -_-.

http://www.youtube.com/watch?v=1dlBnybtZeE

• Like 5

Z całym szacunkiem dla brodaczy, ale ta scena to tylko w oryginale Tito & Tarantula

Swoją drogą już tylko dla tej sceny Quentinowi się opłacało nakręcić ten film... choć przyznam ucziciwe, że wolałbym siedzieć na krześle George'a :) I ciekawe ile dubli kręcili :)

To jeszcze jeden kawałek z oryginalnej ścieżki z "From Dusk..." w wykonaniu brodaczy i z Salmą :)

Edytowane przez haja1978
  • Like 2