Forecast Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Taka ciekawostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) Edytowane 27 Marca 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Coś na spokojnie, muzyk którego lubię posłuchać White Bufallo. Dom wschodzącego słońca Animalsów chyba wszyscy znają ? No to teraz w wykonaniu WB. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=BdZT2FQJnpghttp://www.youtube.com/watch?v=iHpXQ8XBUYAa ja znowu lubie posluchac tego dziada Edytowane 27 Marca 2014 przez didi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Słucham i pracuję Edytowane 28 Marca 2014 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 No to znów zmieniam klyymat : Kawałek klasyk, Ci co siedzą w temacie na pewno powinni kojarzyć . I nutka która się ostatnio jaram jak małolat, mega bicior: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Skutki picia zimnego piwa Edytowane 28 Marca 2014 przez anpart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Coś mnie tak na thrashowe klimaty wzięło.Trochę sobie wspominam, a tu nagle olśnienia doznałem .Jak mogłem zapomnieć o jedynej kapeli z Paragwaju, jaką znam.Niesamowita muza. http://www.youtube.com/watch?v=laW7DpBSx2o Poczułem się o dwie dekady młodszy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Edytowane 28 Marca 2014 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro-sz Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Z samego rana. taka mała ciekawostka Edytowane 29 Marca 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Podczas ostatniej wizyty u rodziców przytargałem sobie, sam nie wiem czemu, niewielkie pudełeczko z kasetami z młodych lat.Ile ja już kapel zdążyłem zapomnieć, ilu nie odgrzewałem od lat, powoli będę to zmieniał, od czasu do czasu wstawiając ciekawsze kąski także tutaj. Edytowane 29 Marca 2014 przez Dagon 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Muszę odkopać pozostałości swoich kaset. Miałem tego naprawdę bardzo dużo. Teraz juz nawet nie mam na czym odtwarzać, bo ostatni artefakt zaczął mi wciągać wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 A pro kaset. To jeden Taki ma komodę z wedkarskimi skarbami a ja ma komodę z muzycznymi. I też problem z możliwością odtworzenia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Edytowane 29 Marca 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 A pro kaset. To jeden Taki ma komodę z wedkarskimi skarbami a ja ma komodę z muzycznymi. I też problem z możliwością odtworzenia :-)U mnie jedna kieszeń ciągle sprawna. Przywiozłem pudełko, ale większość została u rodziców, gdzie ja bym to wszystko trzymał, jak tam samych składanek było całe pudło.Dawniej wiedziałem co, gdzie jest, na każdej z kaset, podobnie na płytach winylowych, a gdy przebierałem ostatnio, prawie się pogubiłem, tyle z głowy uciekło. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Edytowane 29 Marca 2014 przez didi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) o FRONTSIDE slyszalem juz w latach 90,ale normalnie nie wiem co napisac,szok:http://www.youtube.com/watch?v=bXQE2yoywNspieknie!!!!!mysle ze jest to jedna z najlepszych kapel w PL,o ile nie najlepsza!!! Edytowane 30 Marca 2014 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Żeby nie popadł ten dział w objęcia ludzi do szczętu przeżartych popkulturą , zafascynowanych siarą dżwiękową , kompletnie do tego głuchych - s'il vous plait , skoszarowane w gustach dzieci mtv !!!http://www.youtube.com/watch?v=ieMTgk_4ogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Żeby nie popadł ten dział w objęcia ludzi do szczętu przeżartych popkulturą , zafascynowanych siarą dżwiękową , kompletnie do tego głuchych - s'il vous plait , skoszarowane w gustach dzieci mtv !!!Meloman megaloman? Gdyby tak kiedyś, nie mówię, że dzisiaj, udało się Tobie wstawić jakiś ciekawy utwór, bez tradycyjnego faka w kierunku innych wstawiających, bardzo by bolało? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi