Skocz do zawartości

Najlepszy film/piosenka na y.t.pl

kryst

Rekomendowane odpowiedzi

Podczas ostatniej wizyty u rodziców przytargałem sobie, sam nie wiem czemu, niewielkie pudełeczko z kasetami z młodych lat.

Ile ja już kapel zdążyłem zapomnieć, ilu nie odgrzewałem od lat, powoli będę to zmieniał, od czasu do czasu wstawiając ciekawsze kąski także tutaj. B)

post-47316-0-28118700-1396081260_thumb.jpg

Edytowane przez Dagon
  • Like 4

A pro kaset. To jeden Taki ma komodę z wedkarskimi skarbami a ja ma komodę z muzycznymi. I też problem z możliwością odtworzenia :-)

U mnie jedna kieszeń ciągle sprawna. :) 

Przywiozłem pudełko, ale większość została u rodziców, gdzie ja bym to wszystko trzymał, jak tam samych składanek było całe pudło.

Dawniej wiedziałem co, gdzie jest, na każdej z kaset, podobnie na płytach winylowych, a gdy przebierałem ostatnio, prawie się pogubiłem, tyle z głowy uciekło. :huh:

• Like 5

Żeby nie popadł ten dział w objęcia ludzi do szczętu przeżartych popkulturą , zafascynowanych siarą dżwiękową , kompletnie do tego głuchych - s'il vous plait , skoszarowane w gustach dzieci mtv !!!

http://www.youtube.com/watch?v=ieMTgk_4ogs

Żeby nie popadł ten dział w objęcia ludzi do szczętu przeżartych popkulturą , zafascynowanych siarą dżwiękową , kompletnie do tego głuchych - s'il vous plait , skoszarowane w gustach dzieci mtv !!!

Meloman megaloman?  :P 

Gdyby tak kiedyś, nie mówię, że dzisiaj, udało się Tobie wstawić jakiś ciekawy utwór, bez tradycyjnego faka w kierunku innych wstawiających, bardzo by bolało?

• Like 7