anpart Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=521772121270618&set=vb.100003135058078&type=2&theater 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dziwię się dlaczego te kawałki z tego albumu mają tak mało wyświetleń.. są na prawdę konkretne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Kapela, która strasznie kombinuje muzycznie, zaskakuje, przesadza, czasem rozczarowuje, ale i tak od czasu do czasu odświeżam sobie z nią znajomość. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 A Jggy jak to on nie wie gdzie własnie jest 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zawsze jak wpadła mi płyta tej kapeli, to słuchając jej,czegoś mi brakowało w ich muzyce.Dopiero dziś zrozumiałem dlaczego, po tym jak ich zobaczyłem na YT.Powinno się ich słuchać na żywo. Nie wpadł bym na to, że to kapela dwuosobowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Słusznie... by się nam mniej spieszyło, bo można (się) przegapić... http://www.youtube.com/watch?v=VFywjqM0kyQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Grupa, która po przesłuchaniu ich ostatniej płyty wywarła na mnie takie wrażenie że, po drugim przesłuchaniu wbiło mnie w fotel a szczena została na ziemi, jak to zwykle bywa zachorowałbym ,jak nie przeszukałbym netu na temat kapeli i ich dokonań.To, co znalazłem, obcięło mi nogi .Lubię mieszanki klimatyczne, ale to ciężko sklasyfikować (może poza wczesnymi albumami).Mamy: psychodelic rock z doomowym zabarwieniem, okraszony okultyzmem.Rewelacja http://www.youtube.com/watch?v=pqA2D5IjHQk Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez stoner 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 No to Pantera z rana jak śmietana I coś innego, również mocno dobry kawałek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 No to Pantera z rana jak śmietana Akurat miałem dzisiaj wstawić. Taka mała, liryczna - muzyczna retrospekcja. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Co do kawałka, to za czymś takim rozmyślam http://rockmetalshop.pl/product-pol-143760-koszulka-PANTERA-FKN-HOSTILE.html tylko kurcze drogo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uMGjN8-9IG0 Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Co do kawałka, to za czymś takim rozmyślam http://rockmetalshop.pl/product-pol-143760-koszulka-PANTERA-FKN-HOSTILE.html tylko kurcze drogo .Wyglądać na co dzień jak od święta? - na to nie ma ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jako że,nie samą nawalanką człowiek żyje,to warto tego posłuchać w chwilach refleksji. Tutaj będzie to utwór wyrwany z kontekstu,ale w filmie robi piorunujące wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Siedem minut lekarstwa na totalną wk***ę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Tak dla przypomnienia Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi