Skocz do zawartości

Najlepszy film/piosenka na y.t.pl

kryst

Rekomendowane odpowiedzi

No i zostawić Was na kilka dni i cuda się dzieją !!! ;-)

Nie można już spokojnie na bornholmskich plażach połowic, bo różne opcje i frakcje zaczynają ulubiony wątek infekować!

Na szczęście starzy bywalcy trzymają się dzielnie i obronili przyczółek! Chwała im za to !!!

Bohaterom dedykuję wszystkie osiem złowionych troci !!! Serce mi biło i naprawdę pomyślałem o Was przez chwilę.

Kilka stron wstecz było o hicie Cohena, pozwolę sobie przedstawić moim zdaniem najlepsze nieoryginalne wykonanie :

Edytowane przez pepso
  • Like 3

No i zostawić Was na kilka dni i cuda się dzieją !!! ;-)

Nie można już spokojnie na bornholmskich plażach połowic, bo różne opcje i frakcje zaczynają ulubiony wątek infekować!

Na szczęście starzy bywalcy trzymają się dzielnie i obronili przyczółek! Chwała im za to !!!

Bohaterom dedykuję wszystkie osiem złowionych troci !!! Serce mi biło i naprawdę pomyślałem o Was przez chwilę.

Kilka stron wstecz było o hicie Cohena, pozwolę sobie przedstawić moim zdaniem najlepsze nieoryginalne wykonanie :

Już myślałem, że wątek odpuściłeś, a Ty bawiłeś się w najlepsze. :)  ;) 

Gratuluję udanej wyprawy. :good:

Pepso zazdroszczę wyprawy.

Widzę ze po wyprawie zagłębiłeś się w ostrzejsze klimaty, mam nadzieję że, to nie chwilowe i da się Ciebie przekabacić na ciemną stronę mocy :)

Może tak być, prawda jest taka, że po pierwszym przesłuchaniu Devina stwierdziłem, że jest to utwór przewodni wyprawy Bornholm 2014!

W 2012 roku utworem przewodnim byla Erika :

https://www.youtube.com/watch?v=fc-DgRO1SrQ

;-) Jako Ślązak mam prawo do tej ironii.