tebe Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Stevie Ray Vaughan - Pride And Joy (MTV Unplugged) http://youtu.be/vxVS1jE8VAQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Wielbicielom rodziny Addamsów do posłuchania . Bo muzyki się przede wszystkim słucha - co usłużnie przypominam ogłuszonym Wiosna w uszy , telewidze .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YPiDIWN8YHI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Bardzo ciekawy album, niestety o zespole nic mi nie wiadomo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eBIa0o36pPo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ciekawe i nieco niepokojące brzmienia, ale warto posłuchać. http://www.youtube.com/watch?v=6OmpK1c-PTo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uqwlSzLiAzQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 No to ode mnie dzisiaj troche thrash metalu w dość świeżym wydaniu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) No i zostawić Was na kilka dni i cuda się dzieją !!! ;-)Nie można już spokojnie na bornholmskich plażach połowic, bo różne opcje i frakcje zaczynają ulubiony wątek infekować!Na szczęście starzy bywalcy trzymają się dzielnie i obronili przyczółek! Chwała im za to !!!Bohaterom dedykuję wszystkie osiem złowionych troci !!! Serce mi biło i naprawdę pomyślałem o Was przez chwilę.Kilka stron wstecz było o hicie Cohena, pozwolę sobie przedstawić moim zdaniem najlepsze nieoryginalne wykonanie : Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez pepso 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 No i zostawić Was na kilka dni i cuda się dzieją !!! ;-)Nie można już spokojnie na bornholmskich plażach połowic, bo różne opcje i frakcje zaczynają ulubiony wątek infekować!Na szczęście starzy bywalcy trzymają się dzielnie i obronili przyczółek! Chwała im za to !!!Bohaterom dedykuję wszystkie osiem złowionych troci !!! Serce mi biło i naprawdę pomyślałem o Was przez chwilę.Kilka stron wstecz było o hicie Cohena, pozwolę sobie przedstawić moim zdaniem najlepsze nieoryginalne wykonanie :Już myślałem, że wątek odpuściłeś, a Ty bawiłeś się w najlepsze. Gratuluję udanej wyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Dagon, nawet nie wiesz jak dobrze ;-)Trochę dobrych kawałków też posłuchałem, będzie się czym dzielić .Na przykład polubiłem bardzo : 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Dobrze Pepso że wróciłeś,bo mnie tu skatowali okrutnie pod Twoją nieobecność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Co? Kto? Gdzie? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ricci, już będzie dobrze - pocierpimy razem ;-)Faktycznie fakt , wiele się wydarzyło . Ale to dobrze bo wątek żyje. Bardzo się cieszę, że o mnie pamiętacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) autocenzura Edytowane 5 Marca 2015 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Pepso zazdroszczę wyprawy.Widzę ze po wyprawie zagłębiłeś się w ostrzejsze klimaty, mam nadzieję że, to nie chwilowe i da się Ciebie przekabacić na ciemną stronę mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 A ja dalej nie mogę się oderwać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 PS Jaka sztuczka-magiczka wstawia nie tylko link, ale od razu teledysk?Prawoklik na filmik YT i "kopiuj adres URL" ctrl C + ctrl V. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Pepso,to tak na wczucie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Pepso zazdroszczę wyprawy.Widzę ze po wyprawie zagłębiłeś się w ostrzejsze klimaty, mam nadzieję że, to nie chwilowe i da się Ciebie przekabacić na ciemną stronę mocy Może tak być, prawda jest taka, że po pierwszym przesłuchaniu Devina stwierdziłem, że jest to utwór przewodni wyprawy Bornholm 2014!W 2012 roku utworem przewodnim byla Erika : https://www.youtube.com/watch?v=fc-DgRO1SrQ;-) Jako Ślązak mam prawo do tej ironii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) autocenzura Edytowane 5 Marca 2015 przez cristovo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 W 2013 wstawaliśmy do rytmu : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 cristovo wkleiłeś i od razu z takim fajnym utworem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Nick Cave , jak ktoś ma tendencje "podróżnicze" może nieźle namieszać. Na szczęście mój syn kręci się bliżej AC/DC i Guns'n'Roses ale muszę mieć na niego oko . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi