Pendergrast Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Ten rozmiar polecasz dokładnie ? Są krótsze jeszcze , chodzi mi o to aby skarpety nie uszkodzić .Ten dokładnie mam wkręcony w Simms G3 Guide na Vibramie w fabrycznych miejscach. Trzyma super i nie widać zużycia. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr O. Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 (edytowane) . Edytowane 25 Lipca 2020 przez Piotr O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr O. Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Kup takie https://allegro.pl/oferta/kolec-do-opon-osobowych-enduro-gokart-1300-6532687593Mam w trzech parach butów i świetnie się sprawują. Do tego osadzak i trochę wprawy przy wkręcaniu. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Mam takie pytanie odnośnie montażu tych kolcy do opon. Trzeba wywiercić otwór do wkręcenia, czy wkręci się w podeszwę bez jej rozwarstwienia? Mam buty Simms Freestone na gumowej podeszwie i jest warstwowa a opony mają przeważnie gniazda do montażu i guma jest jednolita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Ja nic nie wierciłem. Trzeba bardzo mocno docisnąć do podeszwy i pięknie się wkręcają. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Na kamieniach zdarza się, że wypadają, ale to nic szczególnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr O. Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) Ja nic nie wierciłem. Trzeba bardzo mocno docisnąć do podeszwy i pięknie się wkręcają. Dzięki za odpowiedź muszę przetestować te kolce. Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez Piotr O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Pozwole sobie napisac cos w tym temacie, gdyz bowiem pareset kolcow w pare sezonow zalatwilem.W sezonach 2015-19 wkrecalem je w podeszwy Simms Guide G3 z podeszwa wibram. Oczywiscie zaczynalem od tych drogich , firmowych, simmsowych.Potem przeszedlem na motocyklowe o dlugosci gwintu 3/8 cala. Mniej wiecej takie : https://allegro.pl/oferta/kolce-do-opon-motocykle-atv-gwint-11-mm-100-szt-9541324555?reco_id=90dd3f65-d7c1-11ea-a7dc-0c42a1097456&sid=041047f9c36843e364ecb91b45c568a2755aa386fe7e14ee7421a14291fbf951 Nie dorobie filozofii i nie napisze, ze te Simmsa sa lepsze, trwalsze albo cos tam Motocyklowe sa tansze i kupuje sie na setki. Otwory sie wyrabaiaja w podeszwach, ale loctite jagodowy do gwintow zawsze wspomagal.Od tego sezonu zaczalem uzytkowac Simms Freestone, aczkolwiek wyjatkowosc tego roku sprawia, ze bylem w nich tylko kilka dni.Oczywiscie podkulem je takimi samymi kolcami. Jak chodzi o samo wkrecenia to mi lepiej sie sprawdza spory srubokret. Bo te motocyklowe nie musza byc wkrecane tym podle malym kluczykiem, ktory Simms doklada do swoich.Jest naciecie, jest narzedzie, jest wkrecenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Potrzebuję porównania kolców do butów Simms G4, przykręcane na wkręty. Są alumibite i hardbite. Cenowo spora różnica, użytkowo pewnie też ale tego nie wiem. Hardbite mam do dzisiaj, wkręcane, w starych rivertekach i to bdb kolce. Ale może alumibite są również bdb??? Warunki w których będę łowił przez najbliższe miesiące raczej niewymagające, lekkie. To rozwiązanie w G4 mam nadzieję sprawdzi się. Wygląda na przemyślane, nie wkręca się kolców bezpośrednio w podeszwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Twarde kolce na bardziej miękkie skaly, miękkie kolce na twarde kamienie i skaly. Zerknij https://uwotf.com/blog/studs-and-cleats/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Dzięki. W sumie to myślałem nad tym aby mix tych i tych zrobić, i chyba tak zrobię ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi