paweł0891 Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Jasio z małej rzeczki, łykną w całości smużaka od forumowego kolegi @kolo575 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Waleczny grubasek z niewielkiej rzeczki na swojego woblerka. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Jakieś jazie i u mnie jeszcze pływają. Był jeszcze mniejszy ale nie jestem pewien forumowego minimum więc zamieszczam tylko tego tłuścioszka, czterdzieści z dobrym plusem. Dzika Krzna to fajna rzeka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 na tym odcinku rzeki Regen nie da sie łowic Jazi i Kleni razem, w marcu w tych miejcsach były tylko Klenie, w maju są tam tylko Jazie dzisaj zaliczyłem 2 48 i 50cm. Wobler i ten sam co na Klenie Ferox 4cm SC. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoBrzanka Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 wrocławski łakomczuch - pierwszy w kolekcji zdjęć 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandog Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Dzisiejszy całe 52 cm "jaziozwierza" na woblerka naszego forumowego kolegi Gajosika. Widziałem również parę sztuk po około 60cm, ale wiatr zmienił kierunek i skończyło się. Edytowane 22 Maja 2016 przez bandog 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Kobitki wygnaly mnie dzis na wode po tym jak widzialy ze ukladam sie w sypialni [emoji16] Wiec jak kobitki karza to trzeba sie sluchac. W tym roku jeszcze nie mialem konkretnego Janka wiec wybor byl prosty. Rybka 54cm, lyknela standardowo Illex tiny Fry 38. Kijek to Evergreen temujin the firangi znpodpieta certate Finesse custom. Zyleczka standardowo Maschine gun Cast 8lb. Zdr 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Rybka sprzed kilku tyg... ale fajne zdjęcie więc pomyślałem że pokażę Kolegom !!! 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidziak Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Kobitki wygnaly mnie dzis na wode po tym jak widzialy ze ukladam sie w sypialni [emoji16] Wiec jak kobitki karza to trzeba sie sluchac. W tym roku jeszcze nie mialem konkretnego Janka wiec wybor byl prosty. Rybka 54cm, lyknela standardowo Illex tiny Fry 38. Kijek to Evergreen temujin the firangi znpodpieta certate Finesse custom. Zyleczka standardowo Maschine gun Cast 8lb. 54 to już mega jaziun!!! Szacuneczk dla kolegi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 54 to już mega jaziun!!! Szacuneczk dla kolegi Wielkie Dzieki Jazik naprawde zacny, dobrze odpasiony. Przynajmniej raz do roku sie taki rodzynek trafi i sporo sredniakow ale w tym roku kluski braly zdecydowanie lepiej [emoji16] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Przyłów przy Bolkach. Ale przywalił należycie ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandog Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Dzisiejsze świąteczne skromne 45 cm 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Grubby jaz☺ 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Grubby jaz☺20160526_081737.jpg No nie mów , że to z tych "krzaków" obok Ciebie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Nie to nie z tych krzakow☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) Jazio do kompletu z kleniem na suchą muszkę Edytowane 27 Maja 2016 przez Michał P. 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Jaśko. Amator żółtobrzeżka z wątku lurebuildingowego 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Dziś też postanowiłem wytopić trochę tłuszczu z siebie Przy okazji nawet jazia złowiłem. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Pozwolę sobie na przywołanie wczesnej wiosny. Działo się sporo, ale dwie fotki mam kolejno 50,5 i 51,5 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Norweski jazior 53 cm, złowiony zaraz po tym jak zdradził swoją obecność na powierzchni. Był to jedyny spław dzisiejszego dnia i na szczęście wykorzystany. Ostatnio też widziałem tylko jeden spław, jednak ryba również koło 50 spadła. Dziś trafił się jeszcze jeden koło 40, ale to już na gumkę przy okoniach. Niby przyłów, ale jeśli tylko jazie są w łowisku to bardzo częsty. Ten ze zdjęcia uderzył na mojego 3 cm, ciężkiego woblerka w kolorze fioletowym, oczywiście ze stalką, bo szczupaków w okolicy sporo 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Wieczorowy olał wszystko - średnie goddardy, małe chruściki, ledwo widzialny susz.. a do największego z moich wszystkich żuków podniósł się bez wahania 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Warciany 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 No i jest nowy rekord otwieram przedział z 5 na przedzie i czekam na większego zassał duuuużego masywnego żuczka: 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Poranny Jaź Warszawski Wysłane z mojego Pentagram Monster przy użyciu Tapatalka 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Kolejne jeziorowe jaśki na obrotówkę. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi