Marioo Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Czytam twoje posty i nasówa się pytanie,gdzie testowałeś swój zestaw?u mnie za oknem jest -15.Ostatni raz byłem na rybach 23 grudnia było -4 nici z wędkowania ,wodzik zamarzał w multiku.???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Marioo czy do testowania potrzebny jest wyjazd na wodę?Dla mnie nie ma problemu wyjść na boisko i tam sprawdzić jak to lata , pozatym świat nie kończy się u Ciebie:) u mnie jest w tej chwili przy gruncie jest 2 stopnie . Edytowane 5 Stycznia 2016 przez kolo807 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Kolego bez urazy i spinek wystarczy tylko napisać (trening na boisku).Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi