K-Pon Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) W temacie troszkę podrasowanym określeniem dla urządzeń Smartphone prosiłbym o rady jakimi aplikacjami przygotowujące zdjęcia do publikowania na łamach Naszego Forum. Myśl o takim temacie pojawiła się w mojej głowie w trakcie rozmów z Sebą na spocie "Zimne Klenie" (Winko jakże ciekawie opisywał tricki w filmowanie, zaś mi w głowie szumi uwaga o wyższości Szajsunga nad Ogryzkiem bo na 1szym się da, na drugim ni chuchu... ). Osobiście już zainstalowałem darmowy Photoshop Express (dodatki i funkcje rozbudowane płatne...) i powiem, że daje radę Edytowane 3 Stycznia 2016 przez K-Pon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Pics Art jest niezły, ma sporo narzędzi i fajnych filtrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Robiąc to przez tapatalk nie trzeba nic robić .... sam dostosowuje foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Robiąc to przez tapatalk nie trzeba nic robić .... sam dostosowuje fotyMówisz o dopasowaniu rozmiaru zdjęcia przez pomniejszenie pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) No tak.... tapatalk sam za Ciebie to robi .. wybierasz wygodnie fotkę a on robi resztę ... Przykład Foto prosto z telefonu Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Czyli ten Taptalk to nie jest takie gówno jak myślałem ? Bo na moim S4 nie mogę wrzucać fotek na forum tylko muszę zgrać na laptoka, a jeśli zainstaluje Taptalk to będzie niby sikalafon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ja używam tylko tapatalka .... między innymi za łatwość dodawania fotek .. ale też przejrzystość i łatwość personalizacji ... w połączeniu z samsungiem s5 ... (wcześniej właśnie z s4) Ps kiedyś też myślałem że to badziew 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Tomku na twoją odpowiedzialność spróbuję, toć to Chłopak z Podkarpacia jesteś więc pewniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Nie pożałujesz ... tylko musisz się w tym połapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Temat zdechł? Nikt niczym nie chce się podzielić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Tape tylko na "ogryzku" zmniejsza. Na Androidzie nie ma już tego bajeru Krzysztof postaram się jutro opisać co nieco o "czary mary " na smartfonach. Tylko proszę przypomnij się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 no jak nie zmniejsza .lna androidzie hak zmniejsza Zrzut z lustra na telefonie i z telefonu bezpośrednio przez tapatalk tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Tape tylko na "ogryzku" zmniejsza. Na Androidzie nie ma już tego bajeru Krzysztof postaram się jutro opisać co nieco o "czary mary " na smartfonach. Tylko proszę przypomnij się.Się przypominam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 No to jak z tym zmniejszeniem plików na androidzie ?Napiszcie co i jak , bo mi się nie chce robić nowych fakultetów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Ja to robie bezpośrednio w Tapatalk ... jest jeszcze program "reduce Photo size" w sklepie play... tez daje rade .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Jak miałem IPhone to zmniejszałem jak chciałem nawet bez Tapa..Teraz mam Huaweia i za cholerę nie chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 A z tym programem który Ci napisałem spróbowałeś?Nie wiem mi Tapatalk zmniejsza... nawet bezpośrednio z telefonu... Foto bezpośrednio z telefonu poprzez tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Ściągnąłem sobie PicsArta. Da się tam zmniejszyć zdjęcie choć jest z tym trochę zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi