wojciiech Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Figa, bo są do LT:) SLP Works na aliexpress I zajebiście, dzięki za Info, będzie plytka szpula do excelera LT :-) PŚTe szpulę z alie kupujemy i od razu do użycia, czy konieczne jakieś machinacje (na zdjęciach na alie ludzie coś srubokretem majstrują). Edytowane 29 Grudnia 2020 przez wojciiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Figa, bo są do LT:) SLP Works na aliexpress Tak na headgehog są dostępne szpule zapasowe i nawet można płytkie znaleźć ale nie widzi mi się kupowania np. takiej daiwy fuego, freams czy lexy czy nawet świetnie pracującej caldii lt (która moim zdaniem lepiej kręci niż stradic fl) a potem dokupowania do niej szpuli za 250zł.Wracając do emeraldas to 1200zł za kołowrotek z teflonową tulejką w rolce kabłąka (tak wiem można to wymienić) który nie jest made in japan... no nie wiem czy nie dołożyć 200zł i poszukać TP15 2500s.Na dzień dzisiejszy vanford 2500s pomimo słabości do daiwy spełniłby moje wymagania zarówno w parametrach jak i cenowo.Chyba nie mam się co śpieszyć bo do wiosny pewnie jakieś nowinki jeszcze na rynek wejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi