W garażu na działce, którą zakupili moi rodzice znalazłem taką oto łódke:
w dobrym stanie, nie ma dziur itd, w porównaniu do łodzi z jakimi mam na co dzień doczynienia (wypozyczam z stanic PZW)jest malutka, nie moge jej przetestowac bo chwilowo nie mam czym jej przewieźc nad wode i tutaj mam pytanie:) pływał tym ktoś po większych wodach (400-500ha) ?? Troche to wyglada na sport ekstremalny ale moze jednak da rade:) oczywiście przy niedużej fali i w pojedynke. Jeszcze kilka zdjęc żeby lepiej pokazac to cudo (zdjecia nie moje ale chodzi o ta sama łódke, nawet psa mam identycznego )
Pytanie
jimyzoo
Witam
W garażu na działce, którą zakupili moi rodzice znalazłem taką oto łódke:
w dobrym stanie, nie ma dziur itd, w porównaniu do łodzi z jakimi mam na co dzień doczynienia (wypozyczam z stanic PZW)jest malutka, nie moge jej przetestowac bo chwilowo nie mam czym jej przewieźc nad wode i tutaj mam pytanie:) pływał tym ktoś po większych wodach (400-500ha) ?? Troche to wyglada na sport ekstremalny ale moze jednak da rade:) oczywiście przy niedużej fali i w pojedynke. Jeszcze kilka zdjęc żeby lepiej pokazac to cudo (zdjecia nie moje ale chodzi o ta sama łódke, nawet psa mam identycznego
)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi