BOB1 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Odwinięcie i nawinięcie nie pomoże, podkładka pod łożyskiem również, ale Bob sprowokował mnie do poszukiwań i podkładka pomoże, ale umieszczona w gnieździe prawego panelu - tam jest podkładka (ale za cienka), opiera się o nią oś szpuli - trzeba użyć grubszej.Dziękuję Wam za podpowiedzi!!!Z pozdrowieniami,AndrzejO to właśnie mi chodziło (źle opisałem)Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Panowie,jest podkładka w gnieździe panelu, wczoraj kolega md30 trafił w punkt, ale ja jestem multikową sałatą, więc nie zaskoczyłem od razu.Na zdj. widać, ciemny punkt to nie otwór a smarny ślad po styku osi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 no wlasnie jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Widzę, że to multik z synchronizowanym ze szpulą wodzikiem. W tym wypadku łożysko jest osadzone na osi, z dołożeniem podkładki (lub wymianą na grubszą) nie będzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi