Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Koledzy, czy ktoś zna jakieś nożyczki, które mają noże zbudowane z bardzo cienkich ostrzy, tak, żeby można było uciąć w lipieniowej jęteczce jeżynkę przy samej główce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Koledzy, czy ktoś zna jakieś nożyczki, które mają noże zbudowane z bardzo cienkich ostrzy, tak, żeby można było uciąć w lipieniowej jęteczce jeżynkę przy samej główce? Te z linku są dobre i nie drogie, powinny być Ok, mam je i używam, choć much poniżej #16 nie robiłem http://salar.pl/produkt-434-k-64 Edytowane 29 Października 2017 przez janusz.walaszewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Krzysiek, do precyzyjnego cięcia, zwłaszcza przy małych muchach, polecam Dr. Slick Micropoint. http://salar.pl/produkt-418-k-64 Mają super cienkie, ostre i precyzyjne ostrza. Jedne z moich ulubionych. Niestety, ostrza są bardzo miękkie i każdy błąd w sztuce jak np. przypadkowe złapanie haczyka czy niefortunny upadek ze stołu na ostrza, powodują zwykle nieodwracalne zmiany i gorszą precyzję. Wtedy trzeba kupić kolejne.Ale dla mnie - niezastąpione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Koledzy, czy ktoś zna jakieś nożyczki, które mają noże zbudowane z bardzo cienkich ostrzy, tak, żeby można było uciąć w lipieniowej jęteczce jeżynkę przy samej główce? RENOMED, Made in PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Potwierdzam, Renomed - mam 3 pary. Mistrzostwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi