Skocz do zawartości
  • 0

belona - na co łowicie?

Turtle

Pytanie

własnie... - tak się zastanawiałem na co możnaby ją złowić poza srebrnym wahadłem, na które to łowie je od kilku lat regularnie?

W ub. roku próbowałem na jakieś srebrne gumki - ale po ataku kilku belon taka przyneta nadawała się do wyrzucenia - a może jakieś wobki? obrotówki? coś z użyciem przywieszek dorszowych?

EDIT - dziś były zawody koła Puck - na 4osoby 12belon :D

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@MGOR

nie jestm pewien czy pytasz mnie czy @Wodnicka, więc na wszelki wypadke odpowiem :D

pływanie zorganizaowane, wynajmujemy szypra w łodzią - w sumie 3 osoby. Jak z brodzeniem nie wiem, mogę się zapytać na miejscu jak chcesz i dać Ci info po powrocie

Pozdrawiam

• 0

Po powrotach proponuje obszerne relacje, bo to temat chyba dla wielu nowy i pewnie ciekawy. Dasz mi namiar do tego szypra? Moze pozniej tez beda plywac.

Dzieki.

Z Jastarni wyplywa kuter Passat7 - polecam i atmosfere i szypra i reszte załogi :D jesienia chca pływać na sandacze :huh:

• 0

ja z trollingu (blachy własnej produkcji - http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/10/1042/104240/1042 4071/104240713_1 )

miałem 18sztuk /a z 10spadło :(/

- wszystko na zatoce puckiej w ub. weekend. - od 11 do 16 łowiłem.

a za jakiś czas moze wrzuce fotki ze szwecji /padła 105tka na taką blache /ale w systemie klik-klik czyli dwie połączone/ :D

• 0

Dzięki :D

jest to kwasówka

długość 111mm

szerokość maksymalna 11mm

grubość 1.5mm

a wyginana na rurce przy uzyciu gumowego młotka :->

w kolekcji mam też takie same blaszki z lustrzanki o grubości 1.4mm - ale te sprawdzaly mi sie tylko przy pieknej pogodzie... a z tą był problem w maju u nas :(

Belony łowie też na blachy w kształcie morsa - ale wycinana i wyginana przeze mnie :->