Łukasz91 Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Szukam spining do 400zł;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Szukam spining do 400zł;D taki zeby lezal w lapie a tak nieco powazniej to bez szczegolow nikt Ci nic nie poleci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 19 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Łowisko: Zalew Siemianówka czasem Narew przeznaczenie kija :szczupak przynęty : algi 1-3 woblery 8+10+ czasami gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Team Dragon 2.75m 7-21gr moja propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Ja bym zastosował nieco mocniejszy kij do 40gr np shimano technium 27, 10-40 lub Daiwa POWERMESH, albo cos z ugly sticka, ewentualnie z tanszych dragon millenium pike lub cos w ten desen np super fastDo gum i jigowania polecam daiwa infinity (warto poszperać po allegro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Rozumiem jak na Siemianowke to z lodzi lowienie. Polecam tani zajebisty kij Dragon Millennium Wobbler 2.40m 10-35 gr. Na allegro znajdziesz za kawalek ceny ktora podales. Nie do zdarcia a jak juz sam polamiesz to Dragon szybko znajduje potrzebne elementy przerabialem. Sprawdza sie i do woblerow i do gum i do trolla. Mam trzeci sezon i chociaz do trolla zakupilem Batsona HS to Dragon Millennium to ciagle moj wybor #1 do pozostalych szczupaczych zasosowan z lodzi, oprocz jerkow rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 20 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Kurde napaliłem się na shimano Beast master AX 270 MH 14-40g i nie wiem co robić , kijek który podał TAJMEN czyli shimano technium też jest ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Kuba polamal wczoraj przy banalnej sytuacji wlasnie Dragona (na kilka czesci poszlo). Moze sie pochwali ktory to..? Ja duzo wczesniej polamalem przy rzucie Dragona Expressa, taki wlasnie do woblerow byl sygnowany bo widnialo na nim rowniez logo producenta woblerow.Rowniez slyszalem o tej dostepnosci czesci i tak sobie pomyslalem, ze mnie jest potrzebny kij a nie zapasowe czesci. Takze dolnik zdaje sie oddalem komus tu na foruum... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ja duzo wczesniej polamalem przy rzucie Dragona Expressa, taki wlasnie do woblerow byl sygnowany bo widnialo na nim rowniez logo producenta woblerow. Co to za kij Dragon Express? Kojarze tylko kolowrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Sie poszuka..sie znajdzie....tylko dlaczego zawsze ja musze szukac? http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=113& prevloaded=1&&start=0 Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ja duzo wczesniej polamalem przy rzucie Dragona Expressa, taki wlasnie do woblerow byl sygnowany bo widnialo na nim rowniez logo producenta woblerow. Co to za kij Dragon Express? Kojarze tylko kolowrotek O ile pamiętam kije te były w sprzedaży z 8 lat temu (może nawet dawniej). Kosztowały sporo jak na tamte czasy, ale chyba nie spodobały się nie tylko Gumo, bo szybko zaczęły się wyprzedaże i promocje tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 8 lat temu to ja nawet nie wiedzialem co to Dragon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Witam! Wracaając do tematu...Jeżeli masz możliwość porównania tych dwóch kijów shimano w sklepie to wyboru dokonasz sam. Jeżeli kupujesz za pomocą internetu to sprawa wygląda gorzej. Byłem posiadaczem omawianego shimano technium i powiem, że kij , akcja szczytowa, jest moc, ładne wykonanie. Natomiast mam dwa shimano beast mastery /feeder do 150gr/ i wydaje mi się , że spinning beast master może mieć głebsze ugięcie od technium'a. Trzeba te kije porównać w sklepie i dokaonać właściwego wyboru.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 8 lat temu to ja nawet nie wiedzialem co to Dragon... No jak to? Właśnie jakoś tak 8 lat temu było straszne ciśnienie kampani reklamowej Smoka. W każdej prasie wędkarskiej i wogóle. Zbigniew Zborowski, zdaje się był przez jakiś czas twarzą medialną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Shakespeare Ugly Stik Custom Graphite Całkiem fajny kijek. Tylko chinczyki dadza nieraz za duzo lakieru na omotki ze az grubo jest i aż zkapneło na przelotke tak było w egzemplazu ktory ja mam. I takie tam pierdoły ale kij mi sie podoba na szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 @adamek, to cala rodzina kijkow, pasowaloby okreslic dokladnie o ktory chodzi... Co do tego wczesniejszego dragona to fakt z 5 lat minelo. Mam wrazenie, ze sytuacja obecnie jest na podobnym poziomie... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Mam wrazenie, ze sytuacja obecnie jest na podobnym poziomie...Trzask pekajacego TD miales przyjemnosc slyszec w niedziele. Bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 widze ze proces selekcji trwa...eh ze nie szkoda ci kasy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam150 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 WitamPoszukuję spinningu o długości ok.2,5-2,7m i wyrzucie maks.30-40g. Wędka będzie mi służyła do połowu woblerami i cięższymi wahadłówkami (czyli nie chcem wklejki).Spinning chciałbym o akcji szczytowej pod obciazeniem pracujący w większej części wędziska i mocnym dolniku, oczywiście dolnik w korku;). Co polecacie do 400zł, czekam na wasze propozycje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 WitamPoszukuję spinningu o długości ok.2,5-2,7m i wyrzucie maks.30-40g. Wędka będzie mi służyła do połowu woblerami i cięższymi wahadłówkami (czyli nie chcem wklejki).Spinning chciałbym o akcji szczytowej pod obciazeniem pracujący w większej części wędziska i mocnym dolniku, oczywiście dolnik w korku;). Co polecacie do 400zł, czekam na wasze propozycje.Pozdrawiam Wpisz w allegro "święty Graal" albo coś w ofercie Mikado. Nie dość że japońskie to jeszcze idealnie spełnią Twoje małe wymagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Łowisko: Zalew Siemianówka czasem Narewprzeznaczenie kija :szczupakprzynęty : algi 1-3 woblery 8+10+ czasami gumy Ja mam kamisori zander do 35g i sprawdza się właśnie przy takich przynętach. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi