Wojtasz Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Pomoże I to bardzo. Przy lekkiej wprawie stresu , że się coś poplącze zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dlatego mówi się przy SV, że rzuty są bezstresowe(mniej stresowe;)) Ja w swoim Megabass Lin10 w standardzie(nie ma systemu SV ale można dać normalnie SV1000)rzucam i nic nie hamuje kciukiem jak w DC, gdzie czasami w DC trzeba hamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Tylko te szpulki maja jedna wadę czasami rotor blokuje się w pozycji hmm "pełne hamowanie" i tak zostaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Tylko te szpulki maja jedna wadę czasami rotor blokuje się w pozycji hmm "pełne hamowanie" i tak zostaje . Tzn ?? Nie spotkałem się z tym. Mógłbyś tak ciut bardziej wyjaśnić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Przy rzucie rotor wysuwa się w stronę magnesów żeby zapewnić lepsze hamowanie i wraca gdy obroty spadną przyjrzyj się uważnie https://www.youtube.com/watch?v=cWapUri0wlUJak się rotor zblokuje to już nie ma pożytku z posiadania takiej szpulki chyba że chcesz co chwile otwierać multik i odblokowywać.A może tylko ja trafiłem takiego bubla. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez teo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Słyszałem o tym i znam kogoś kto sobie z tym poradził skutecznia... Edytowane 6 Stycznia 2016 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 No to panie pomocy,, Tylko nie mów że oddał na gwarancje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zapytam go i dam znać. Napisz na priv żebym pamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Cześć,podepnę się pod temat - skąd różnica w ilości łożysk między T3SV a T3 1016 lub FX73 (knoby? wormshaft? coś innego?) Dzięki za krótkie info Pozdrawiam,Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) knoby 2 łożyska Edytowane 8 Stycznia 2016 przez arturbukowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 knob 2 łożyska ...i wszystko jasne, podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) I pojawia się nowy typ. To chyba będzie to wodzik TWS moc i szpilka SV... Zillion TWS SV Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Wojtasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Tylko on już chyba nie będzie made in Japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Tylko on już chyba nie będzie made in JapanTeż tak myślę, T3 i jego klony też nie są made in Japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Też tak myślę, T3 i jego klony też nie są made in JapanT3 Air jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigart Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 T3 Air jest.Tak , dlatego że jest to kołowrotek tuningowany przez K.T.F .Na tej samej zasadzie Megabass robi kołowrotki . Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Tak , dlatego że jest to kołowrotek tuningowany przez K.T.F .Na tej samej zasadzie Megabass robi kołowrotki . Z. nie do końca zgodzę się z Megabassem bo FX 68 i 73 SV są made in Thailand 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 nie do końca zgodzę się z Megabassem bo FX 68 i 73 SV są made in ThailandNo właśnie żeś mnie to wyjął z klawiatury;) druga sprawa to sprzedawca - MB sprzedaje MB, Daiwa Daiwę, a KTF KTF. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi