Ugly Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Jako że miesiąc styczeń jest takim kiedy Polacy chętnie okazują pomoc potrzebującym pragnę zaproponować wsparcie akcji: Polacy Bohaterom Poza granicami naszego kraju, na dawnych kresach wschodnich, żyje jeszcze garstka kombatantow organizacji niepodległosciowych z czasu II w.śNierzadko w bardzo trudnych warunkach. To własnie dla nich prznaczona jest pomoc poprzez tą akcję. Pragnę zwrócić uwagę i tu cytat ze strony www. "Akcja jest apolityczna i ponad podziałami i obok wspierania polskich środowisk na Kresach buduje przyjazną atmosferę i dobrą lokalną aktywnośćAkcji nie wykorzystujemy w żadnym wypadku do celów politycznych zarówno na szczeblu samorządowym jak i ogólnopolskimAkcja nikogo nie wyklucza , nie ocenia i nie pyta o poglądy" Akcje wspiera też Min.Spraw Zagranicznych PLhttp://www.rodacybohaterom.pl/ Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Marcin Rafalski 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Aktualny minister?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Aktualny minister??Ufffffffffff............nie ja jeden zadałem sobie to pytanie,ulga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Aktualny minister??A jaka tobie czlowieku różnica ? Albo chcesz wspomóc tych starców co stoją nad grobem za ich walkę albo nie. Czy jak poprzedni to dobrze a jak obecny to żle lub odwrotnie ? Nie mieszajcie tu polityki proszę. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Marcin Rafalski 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Nie bardzo chcę w to mieszać politykę,ale ówcześni politycy,ci co rządzili,i ci co rządzą .........powodują że jak się pod czymś podpisują,coś popierają itd,to sprawa dla mnie przestaje wyglądać tak prosto ,jakby się prostą wydawała.Nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Chciałbym wspomóc "starców nad grobem"... Ale nie podoba mi sie się ordynarne mieszanie polityki do działalności charytatywnej i udawanie, że to nie mieszanie polityki do działalności.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Chciałbym wspomóc "starców nad grobem"... Ale nie podoba mi sie się ordynarne mieszanie polityki do działalności charytatywnej i udawanie, że to nie mieszanie polityki do działalności....Cieszy mnie, że chcesz pomóc Wszystkie detale masz na linkowanej stronie www akcji. Pozostawiam Twojej Kolego ocenie czy to akcja polityczna czy nie. Nie bardzo widzę tu gdzieś "ordynarne mieszanie" Zacytuję ponownie: "Akcja jest apolityczna i ponad podziałami i obok wspierania polskich środowisk na Kresach buduje przyjazną atmosferę i dobrą lokalną aktywność" Do pozostałej częsci wypowiedzi nie ustosunkuję się albowiem wejść w sferę polityki. Powiem tylko tak: jednym z obojetnie jakiej opcji przeszkadza tylko to, ze popiera to druga opcja. I odwrotnie. Tu nie powinno być watpliwości albowiem cel jest chyba bliski sercu każdego Polaka. A, i jeszcze jedno: sam nie wiem ktory minister to poparł. Jest mi to obojetne. Na stronie jest napisane Ministerstwo Spraw Zagranicznych Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Marcin Rafalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Niemcy i Rosjanie wprowadzili do naszej nowej świeckiej tradycji wrogie sobie plemiona nasich i wasich - co widać.. A może by niemieckim wzorem założyć w Polsce - na zgodę - muzeum wypędzonych, porzuconych i zapomnianych ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Chłopaki skoro nie macie zamiaru pomóc po co bić pianę ?? Chcesz pomóż, pomożesz - super !! A jeśli bijesz polityczną pianę i nie masz zamiaru pomagać, po co się udzielać. Przemilcz zostaw, odpuść zamiast robić gówno-burzę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi