stefan..k Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Wklejka czy nie?Dla syna ta 2.1 była by ok. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu TapatalkaTo nie jest wklejka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Nabylem kilka miesiecy temu.Symbian HX Supra spin 226cm 1-9gChwale sobiejkos, był byś w stanie foto ugięcia zrobić? mam 3-15 wersję i chciałem porównać. Ta do 9gram to nie wklejka i dlatego mnie ciekawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Dzisiaj oglądałem takie coś w sklepie ale w wersji 2,1m: http://allegro.pl/wedka-konger-carbomaxx-super-spin-2-4-2-8-gr-new-i7034437897.html#thumb/4Naprawdę polecam. Wędka bardzo dobrze wyważona, bardzo szybka, oczywiście przesadzony dolny zakres ale i tak za te pieniądze -rewelacja. Zastanawiam się nad kupnem tej wedki dla mlodszego braciaka z przeznaczeniem na pstrągi ? Ktoś uzytkowal ? Jakieś opinie ? Wedka będzie w strasznej poniewieercee i szkoda mi wydawać więcej niż 120-150 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Jeśli ktoś szuka czegoś tańszego, a porządnego pod okonia i pstrąga to Tsuri Emotion jest dobrym wyborem - http://tsuri.pl/emotion.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Mam i zdecydowanie polecam!! W tej klasie cenowej nie do przebicia???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Również polecam Tsuri, spoko kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 A jaki komfortowy zakres gramatury główki obsługuje ten tsuri emotion (do 10gram)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Tak jak w opisie. Mozna ze 2 gramy dołożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Tak jak w opisie. Mozna ze 2 gramy dołożyćJak się to ma do microflexa bo chyba też masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Moim zdaniem lepsze przewodzenie niz w Microflex. Krotsza rekojesc co.automatycznie daje.wieksza czesc robocza. Kij lepiej zbalansowany niz DAM . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnow Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 A jak cenowo przedstawiają się te kijki i gdzie je można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Pisz do kolegi @yffea na pewno pomoże a cenowo to w okolicach 300 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 A jak cenowo przedstawiają się te kijki i gdzie je można kupić?Są tez np. tutaj http://www.glowatka.com/pl/p/Tsuri-Crony-Wedka-Emotion/3171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnow Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Dzięki panowie za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 240 do 10g to bedzie chyba ardzo ciekawa propozycja na klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Dzięki panowie za odpowiedz.U źródła:http://fisharrow.com/pl/c/Emotion/125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 A może jest ktoś kto sprawdził hybrydę Berkley Cherrywood? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebowski12 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Barkley gnie się pod własnym ciężarem. To istny krowi ogon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) Daiwa ballistic x-ul.Na większą rzekę,okonie bez obawy z przyłowem.Miałem okazje pomachać. Edytowane 14 Grudnia 2017 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zastanawiam się nad kupnem tej wedki dla mlodszego braciaka z przeznaczeniem na pstrągi ? Ktoś uzytkowal ? Jakieś opinie ? Wedka będzie w strasznej poniewieercee i szkoda mi wydawać więcej niż 120-150 złKupuj nie ma po co więcej hajsu wydawac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 (edytowane) Zastanawiam się nad kupnem tej wedki dla mlodszego braciaka z przeznaczeniem na pstrągi ? Ktoś uzytkowal ? Jakieś opinie ? Wedka będzie w strasznej poniewieercee i szkoda mi wydawać więcej niż 120-150 złPomyśl nad http://www.okonek.com.pl/konger-wdka-ultris-drop-shot-p-7772.html. Nie zawiedziesz się, pisałem wcześniej kilka słów o tym wędzisku. Obsłuży bez problemów cały zakres ryb od okonia do szczupaka.Jeśli wolisz coś lżejszego, to http://www.okonek.com.pl/konger-wdka-ultris-perch-p-7771.html, cała seria Ultrisów jest na poziomie daleko wyprzedzającym to co sugerowałaby cena. Edytowane 15 Grudnia 2017 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Również polecam tego kongera 1-10g są bardzo ładnie wykonane,czułe tak jak pisze alexspin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYCHU3 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 chłopaki mam dylemat napaliłem się na savage gear LFR CCS 213/0,5-7g ,poczytałem troszkę na temat tego kijaszka i ludziska piszą ze są łamliwe ,a co sądzicie o firmie favorite jest tam kijek balanse 213 od 2 do 7 g no i właśnie który byście wybrali pod okonie na micro jigi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Wszystkie wędki z bardzo wycienioną pustą szczytówką są podatne na złamania. Cieniutka rurka jest bardzo delikatna, inaczej nie obsługiwała by tak lekkich przynęt. Z tego powodu moje okoniówki to wklejanki. Są o kosmos bardziej wytrzymałe na przeciążenia i przypadkowe urazy a czułość taka sama jak tubularów. Edytowane 26 Grudnia 2017 przez FidoAngel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Panowie jaki jest realny dolny i górny ciężar główki dla przynęt ok 2 cale w poniższych wędziskach: - Mikado lexus sapphire do 7 g- Mikado lexus sapphire do 10 g- Konger Ultris Jig Perch 1-10g PozdrawiamŁukasz Edytowane 31 Grudnia 2017 przez leszczynski.bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi