kaczynumer1 Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Czy ma ktoś może informację, kiedy Salmo Hornet 9cm trafi do sklepów?Premiera wobka w tym rozmiarze odbyła się na targach w Walencji 11-13 czerwca 2010.Wobler ma być uzbrojony w kotwiczki Ownera podwójnie wzmacniane, więc widać poważne podejście Salmo do tematu.Na forum sumowym widziałem już fotę Wąsacza złowionego z trolla na ten wobek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Ciekawie brzmi mozesz wstawic jakies linki czy informacje o tym Hornecie ? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 21 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 W sieci jest tylko wzmianka: http://www.salmo.com.pl/index.php?option=com_content&vie w=article&id=322%3Aefttex-2010--walencja&catid=41&am p;Itemid=78〈=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Dzięki koledze z Forumsumowego zamieszczami zdjęcie Horneta 9 cm jest to jego zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Dzisiaj miałem niecodziennego gościa. Odwiedził mnie Marcin Sułkowski alias Bigos który współpracuje z Salmo organizując wyprawy wędkarskie jako Salmo Adventures do najdzikszych miejsc na świecie.Dostałem od Niego 4szt Hornet 9 które to zapowiadane od dawna pojawiły się w tym roku na rynku jako pierwszy seryjny wobler na suma.Cena dosłownie zwala z nóg i ciesze się że nie kupowałem ich i mimo iż w tym roku zamierzam łowić tylko na rękodzieło to Horneta 9 wyjątkowo wypróbuje. Dalej twierdzę że nie kupiłbym bo za drogie jak na moją kieszeń ale wypróbować w tym układzie chętnie wypróbuje. Poniżej kilka fotek tych woblerów. To czy się sprawdzą czy nie okaże się w praniu. No i na zakończenie debaty która kilka godzin trwała pamiątkowe zdjęcie na tle mojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Byliście w tym lokalu, którego neon świeci się po lewej stronie zdjęcia?? <_< <_< <_< <_< Sorry za OT, ale nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Byliście w tym lokalu, którego neon świeci się po lewej stronie zdjęcia?? <_< <_< <_< <_< Sorry za OT, ale nie mogłem się powstrzymać Odpowiem dyplomatycznie:Nie potwierdzam, nie zaprzeczam A tak na serio mieszkam zaraz obok i tylko mnie te neony drażnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Tia drażnią terefere kuku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88888 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Woblery są dostępne na FishingMart, możesz jes kupić w nowo otwartym FM w Katowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi