bazyloss Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 a jaki to model, długość i waga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 http://jp.megabassstore.jp/fs/megabass/c/2017new_trout/1/3 45mm mogą być ciekawe http://www.megabass.co.jp/site/products/greathunting50/ http://www.megabass.co.jp/site/products/greathunting45/ Zwróciłem już na nie uwagę, są ciekawie uzbrojone no i cena całkiem przyzwoita jak na Megabass. Ja ostatnio dostałem taki w prezencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 miałem, ciekawe wobki, ale nie na małe wolno płynące ciurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 miałem, ciekawe wobki, ale nie na małe wolno płynące ciurki A w jakich warunkach ich używałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 j.w. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Tak właśnie. Siek ! Gdzie można takie Sieki kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Siek do twitchingu? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Siek do podszarpywania tylko... A do jakiegoś tam twicingu to tylko japońce z Chin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Tzn woblery do podszarpywania są pecjalnie projektowane do tej metody i w sumie swojej pracy jako takiej nie posiadaja, mówi się że nie pracują lub słabo pracują bez jerkowania. Który to siek bo jakoś nie wydaje mnie sie[emoji4] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Edytowane 11 Lutego 2017 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Kilka postów wyżej fotka.Dla mnie to też swego rodzaju zaskoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Może to być Siek , choć głowy nie dam . Jak ostatnio dostałem od Marka kilka prototypów malutkich , pięknie lusterkujących pstrągówek ponoć do podszarpywania właśnie , to też się zdziwiłem - kształty korpusu jak dotąd nie spotykane u tego producenta , praca również . Kleniom się spodobały , co do pstrągów nie wiem - temat mi zupełnie obcy niestety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 to na fotce to Siek 100% sam robiłem wkrótce będą foty kolorów wobków będzie 5 i 4 cm i większe 6.5 i 8,5 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 A Twiching i pływające woblery się trochę nie kłócą ze sobą?absolutnie się ze sobą nie kłócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Pokazały się Yody Lipińskiego w wielkości 45, 40 i 36mm, ale jakieś takie wielkie stery mają, jak ktoś wypróbuje , to dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Obciążenie mają bliżej "dupki" chyba i stąd taki ster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 nie wiem, ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić "prawidłową" pracę w agresywnym podszarpywaniu, może to być taki zgniły kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 chętnie bym przygarnął ze 3 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 co to dokladnie za model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Jeszcze nie posiadają nazwy, konkurs trwa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 gdzie sa dostepne w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 https://www.facebook.com/woblerysiek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to w tym tygodniu testy pracy i coś skrobnę, na sucho bardzo ciekawe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 ile gram ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 tonący - 3,4gpływający - 2,7g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi