Skocz do zawartości

Woblery pstrągowe do twitchingu

Casdamato

Rekomendowane odpowiedzi

filmów nie będzie, kamerka sprzedana i brak pomysłów i kasy na nową

będzie suchy opis :)

ps. choć w sumie jeśli nie będę sam, to może coś się wymyśli z tym video, zobaczymy jaka będzie woda, na kawie nie będzie sensu

Edytowane przez BazyL

nowe 40 i 45mm od Lipińskiego

oba modele wyposażone w ten sam ster, jak dla mnie za duży do tych 40mm, jeśli traktować je jako stricte twitchingowe, gdzie akcję nadaje się wędziskiem, a nie kołowrotkiem

jednak na razie to tylko subiektywne spojrzenie, bo jak widzimy za oknem testować się nie da i z tym muszę jeszcze poczekać pewnie minimum tydzień (podobnie jak z Siekami) :(

post-50364-0-21646000-1487960581_thumb.jpg

• Like 1

info "techniczne" wobler opisany jako pływający jest tonący, zgłosiłem to sprzedającemu, sprawdził to co ma i wszystkie z tej partii, które dostał opisane jako F są w praktyce S :(

Patrząc na te woblery to aż się prosi w nich wymienić kotwice na ul.

Zawsze to "parę gram" mniej !!!

Wtedy z tonącego możemy wydusić neutrala.

Gość Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA

Czytam z zainteresowaniem wątek. Podobnie jak chyba niejeden z nas sam doszedłem do techniki podszarpywania woblerem dobrych kilka lat temu. Oczywiście nie dysponowalem wtedy opracowanymi specjalnie do tej techniki przynetami. Powiedzcie koledzy czy zauważacie jakas prawidłowość co do skuteczności tego typu prowadzenia w określonych porach roku? Chodzi mi głównie o to jak się sprawdza zimą i na przedwiośniu na ospale ryby. Nie mam wielkich doświadczeń w tym względzie, ale póki co zdaje mi się że sprawdza się ona lepiej w cieplejszych porach roku i w raczej płytkich łowiskach. Oczywiście może być to wynikiem przynet które stosowalem (raczej płytko schodzące).

Edytowane przez Eizenhauer
  • Like 1

Ma ktoś z was na sprzedaż Smith d-contact ? :)

Potrzebuje wobków tetra worksow duo lub Smith d-contact ktoś coś ma ?

D-contact ?

Złóż sobie może wątek w dziale kupię i tam do woli powtarzaj takie zapytania.

Wątki takie jak ten nie są po to aby w nich wobki kupować.

Edytowane przez drag
  • Like 4

Pewnie już gdzieś o nim mówiłem ale nie mogę się na niego napatrzeć. I te kotwice :) BTW ma ktoś już może bo nie mogę namierzyć filmików z pracą...

post-57777-0-78513700-1488899968_thumb.png

Megabass Great Hunting 50 Flat Side w wersji fast sinking 4g.

• Like 3