Robert Crocker Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Do Batsonika jak ta lala. Dawaj filmy Ziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) filmów nie będzie, kamerka sprzedana i brak pomysłów i kasy na nowąbędzie suchy opis ps. choć w sumie jeśli nie będę sam, to może coś się wymyśli z tym video, zobaczymy jaka będzie woda, na kawie nie będzie sensu Edytowane 20 Lutego 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Jak seryjnie coś ciężko dostać w dobrej cenie to trzeba liczyć na loklanych " dłubaczy " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 głównie mam w pudełku konstrukcje z JP, ale nie mam nic przeciwko, aby zasątpić je lokalnymi produkcjami z oczywistych względów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 sprzedaje je jakis sklep ?tonace t03 i T02 by mnie bardzo interesowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Wyglądają dobrze też z chęcią przetestuje Pozdrawiam, Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Ma ktoś z was na sprzedaż Smith d-contact ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 nowe 40 i 45mm od Lipińskiego oba modele wyposażone w ten sam ster, jak dla mnie za duży do tych 40mm, jeśli traktować je jako stricte twitchingowe, gdzie akcję nadaje się wędziskiem, a nie kołowrotkiemjednak na razie to tylko subiektywne spojrzenie, bo jak widzimy za oknem testować się nie da i z tym muszę jeszcze poczekać pewnie minimum tydzień (podobnie jak z Siekami) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 info "techniczne" wobler opisany jako pływający jest tonący, zgłosiłem to sprzedającemu, sprawdził to co ma i wszystkie z tej partii, które dostał opisane jako F są w praktyce S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 info "techniczne" wobler opisany jako pływający jest tonący, zgłosiłem to sprzedającemu, sprawdził to co ma i wszystkie z tej partii, które dostał opisane jako F są w praktyce S Sieki czy woby A. Lipińskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Yody (opisany S waży 2,1g, F 2g - teoretycznie powinno być 1,7g) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 BaZyL a miałeś w swoim pudełku Pontoon21 Preference Shad 55SP-SR ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 BaZyL a miałeś w swoim pudełku Pontoon21 Preference Shad 55SP-SR ?Ano własnie,miałem też o Pontoonie napisać.Mają tego szpeju sporo a i ceny nie tak dzikie.Może to jest jakaś alternatywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 info "techniczne" wobler opisany jako pływający jest tonący, zgłosiłem to sprzedającemu, sprawdził to co ma i wszystkie z tej partii, które dostał opisane jako F są w praktyce S Patrząc na te woblery to aż się prosi w nich wymienić kotwice na ul.Zawsze to "parę gram" mniej !!!Wtedy z tonącego możemy wydusić neutrala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 koledzy znana jest cena tych nowych Sieków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ano własnie,miałem też o Pontoonie napisać.Mają tego szpeju sporo a i ceny nie tak dzikie.Może to jest jakaś alternatywa?Basara nie jest drogim wobkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Patrząc na te woblery to aż się prosi w nich wymienić kotwice na ul.Zawsze to "parę gram" mniej !!!Wtedy z tonącego możemy wydusić neutrala.Też tak robię[emoji16] Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) z woblerami stricte do agresywnego prowadzenia w twitchingu, to nie bardzo ma sensdwa przy egzemplarzach typu "Fast Sinking" nawet bez kotwic nic nie "wydusisz" Edytowane 26 Lutego 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Czytam z zainteresowaniem wątek. Podobnie jak chyba niejeden z nas sam doszedłem do techniki podszarpywania woblerem dobrych kilka lat temu. Oczywiście nie dysponowalem wtedy opracowanymi specjalnie do tej techniki przynetami. Powiedzcie koledzy czy zauważacie jakas prawidłowość co do skuteczności tego typu prowadzenia w określonych porach roku? Chodzi mi głównie o to jak się sprawdza zimą i na przedwiośniu na ospale ryby. Nie mam wielkich doświadczeń w tym względzie, ale póki co zdaje mi się że sprawdza się ona lepiej w cieplejszych porach roku i w raczej płytkich łowiskach. Oczywiście może być to wynikiem przynet które stosowalem (raczej płytko schodzące). Edytowane 2 Marca 2017 przez Eizenhauer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Potrzebuje wobków tetra worksow duo lub Smith d-contact ktoś coś ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 D-contact ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Ma ktoś z was na sprzedaż Smith d-contact ? Potrzebuje wobków tetra worksow duo lub Smith d-contact ktoś coś ma ? D-contact ?Złóż sobie może wątek w dziale kupię i tam do woli powtarzaj takie zapytania.Wątki takie jak ten nie są po to aby w nich wobki kupować. Edytowane 4 Marca 2017 przez drag 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Pewnie już gdzieś o nim mówiłem ale nie mogę się na niego napatrzeć. I te kotwice BTW ma ktoś już może bo nie mogę namierzyć filmików z pracą... Megabass Great Hunting 50 Flat Side w wersji fast sinking 4g. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 http://m.photo.qip.ru/users/zghdan.photofile/200611069/all/?mode=xlarge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi