Andru77 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Nie wiem jak te odjazdy ale ta cięższa opcja to dobry kierunek. Trzeba lekkich i cięższych. Pływające też są potrzebne na mocno zakorzenione odcinki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Tylko tak bez ostrości udało mi się złapać ten efekt wizualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Odkopię temat Nowy model PINI 45mmNa fotce wobek w przygotowaniu, efekt holo uchwycony 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Kuba, wpisz mnie na listę chętnych na Pini Prezentuje się świetnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 PINI 45mm 3.2g 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 biorę na próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 U mnie film nie bangla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 A u mnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Na kompie idzie, na telefonie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Nie wiem co jest tym spowodowane, próbowałem przestawiać ale nie mogę nic znaleźć na temat telefonów Ale wracając do filmu. Jak Wam się podoba praca woblera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Kuba Przyjemne lusterko, przypomniało mi się , że moim ulubionym do takiej metody wobkiem był 5eczka Shad rap rapala. bardzo fajnie łowiło się tym z prądem szarpiąc itp kozły robiąc. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 A małe tonące jerki się do tego nie nadają? coś w stylu slidera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 No właśnie, celne pytanie powyżej, próbował ktoś z Was Slider 5s na pstrągach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Jeszcze mój PINI powinien być u Ciebie dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Hmmm, ten pstrążek wygląda znajomo hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 krótki test pracy potwierdził jego miejsce w tym zestawie, zobaczymy jak będzie na rybach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Bazyloss cieszy mnie Twoja opinia, czekam na pierwsze ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 ostatnio testuję pracę IMA issen 45s, niestety na wodzie, gdzie pstrągów praktycznie nie ma, ale praca genialnadodatkowo fabrycznie uzbrojone w pojedyncze haki bezzadziorowe, które są osadzone na krętlikach !świetne rozwiązanie przy takich hakach, które w znacznym stopniu ogranicza spadanie ryb http://www.ima-ams.co.jp/trout/issen45s.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Kuba, bezsterowce czy niedokończone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Niedokończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 klasyczne techniki rzutowe szybką wędką UL do twitchingu https://www.youtube.com/watch?v=WwAWCEVfoxU 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Mam kijek 130 cm, szybki, jednak akcja typowo pod twarde przynęty. W takich łowiskach jak prezentowane na filmiku działa genialnie. Jest mi trudno wyobrazić sobie bardziej funkcjonalne narzędzie do tej metody, szczególnie na łowiskach tego typu. Właśnie takie techniki rzutów, prowadzenie przynęty kijem ze szczytówką blisko lustra wody, precyzyjne operowanie kijem w trudnych miejscach, przy dłuższych kijach jest mocno utrudnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi