bayrt Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam Wszystkich!Naczytawszy się o maszynce jak w tytule i w końcu po pokręceniu nią wielce nabrałem na ten kołowrotek ochoty. Jednak ta cena[emoji34] . Dlatego krótko zapytam, czy ktoś odważył się na zakup z eBay. Wiem ze @mefisto pomaga zciągnąć z Japonii, ale w Europie tez coś można wyrwać (może cło przejdzie bokiem). Proszę o podpowiedzi i wyrozumiałość. Dzieki Bayrt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 A jaką cenę masz na ebay'u?Nie chcę linka tylko podaj cenę by zobaczyć czy warto się trudzić w zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Znalazłem w Pradze za 800 zł Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 To przecież z Pragi nie będziesz płacić żadnego cła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 I o to mi chodzi☺ Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Cena atrakcyjna, cła nie będzie, oby tylko wtopy ze stanem technicznym nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ale z Japonii to chyba na 100.% Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 a nie lepiej kupić biomastera tu na forum.= za 750zł nówkę.z tego co zauważyłem to wielkich różnic ne ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 @busz231 i o takie rady mi chodzi. Dzieki rozważe Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 to trochę loteria, musisz trafić na dobrego sprzedawcę, do tego jak pisałeś cena. Poniżej 100 USD marne szanse, dodaj przesyłkę 20 USD minimum i już masz 120 USD = 500 zł. Część sprzedaży spoza EU w Ebay od razu w cenie ma zawarte cło, tzn doliczają, czyli dodatkowe 20 USD minimum. I za 600 zł kupisz nie wiadomo co. Oczywiście może CI się udać i trafisz cacko za 100 USD , do tego sprzedawca puści to z zaniżoną cena do cła lub uda się to ominąć.Sam zdecyduj czy warto. Patrząc po aukcjach gdzie jest po 10 czy więcej licytujących, szanse nie są wysokie ale też nie są zerowe. Daj ogłoszenie w naszym dziale że szukasz może ktoś CI zaproponuje, i jak nie będzie daleko od Ciebie to nawet spotkasz się i sam pokręcisz kołowrotkiem zanim kupisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dzięki @wuran Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Znalazłem w Pradze za 800 zł Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu TapatalkaNowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Used Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Niestety bardziej ufam Japończykom niż Europejczykom. Brałem wiele razy używki z Japonii i nigdy się nie nadziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Niestety bardziej ufam Japończykom niż Europejczykom. Brałem wiele razy używki z Japonii i nigdy się nie nadziałem.Ano właśnie - oni w końcu odróżniają nawet "new" od "unused" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi